"Al die berichtjes geven een extra boost aan het vertrouwen"

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt vanuit Rijen (Tilburg), Nederland
| 0 reacties
"Al die berichtjes geven een extra boost aan het vertrouwen"
Foto: © photonews

Lenie Onzia speelde tegen Noorwegen een berenpartij op het middenveld. Door de 2-0 overwinning wordt de match tegen Nederland nog bijzonder belangrijk. En bij de 'Hollanders' kent Onzia natuurlijk wel flink wat volk uit haar jaren bij FC Twente.

"Het was plezant om te zien dat je veel berichtjes krijgt van het thuisfront, vanuit het stadion en van voor de televisie", aldus een gelukkige Lenie Onzia.

"Moeilijk te zeggen of dit definitief is, maar de reacties op twitter en social media waren wel enorm positief na de wedstrijd tegen Noorwegen. Die waardering geeft ons wel een extra boost, zoveel is duidelijk."

"We hebben als groep de koppen samen gestoken en goed gereageerd na de match tegen Denemarken. Het doet enorm veel deugd dat we dat nu ook in resultaten kunnen omzetten."

"Maandag tegen Nederland wordt een bijzondere match, met heel veel inzet. En veel supporters langs twee kanten deze keer. Ze hebben het thuisvoordeel, maar als ik hoor wat er komt van Belgische supporters en ze zich even luid laten horen ... Dan kunnen we zeker niet klagen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws