Ploegvoorstelling Miecroob Veltem, dat mikt op het behoud in nationale reeksen

Redactie
| 0 reacties

Afgelopen seizoen werden ze kampioen in eerste provinciale en dus willen ze dit seizoen laten zien dat ze ook in tweede nationale iets waard zijn. Ontdek Miecroob Veltem.

Miecroob Veltem - een ploeg die ontstond met dank aan enkele verpleegsters uit de buurt, die zich aansluiten bij de ploeg vanuit een ziekenhuisploeg - is al sinds jaar en dag een liftploeg tussen de nationale en provinciale reeksen.

Jaren terug speelden ze enkele seizoenen op het hoogste niveau, nu zijn ze na de titel van vorig seizoen opnieuw present in de nationale reeksen. Het doel van het team is duidelijk: degradatie afwenden in het eerste jaar in de nationale reeksen.

Makkelijk zal dat zeker niet worden, maar op de ploegvoorstelling was er toch de nodige positiviteit binnen team en staf. De kampioenenploeg van vorig seizoen is in grote getale samengebleven, al werd er wel wat versterkt.

Met Joyce Vidal (Anderlecht), Edwina di Marco (Eva's Tienen) en Hanne Hermans (Bunsbeek) erbij in de rangen willen ze bij Veltem het maximale eruithalen in de tweede nationale.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties