KRC Genk Ladies zet ambities kracht bij en haalt doelpuntenmachine op bij OH Leuven

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 0 reacties

De KRC Genk Ladies werden afgelopen seizoen derde én haalden de bekerfinale, maar de Limburgse club heeft brandende ambities en wil in het volgende seizoen nog beter doen.

Daartoe gaan ook flink wat transfers worden gedaan. Velen daarvan zitten ondertussen in de pijplijn, eentje is alvast geofficialiseerd. Celien Guns - in het voorbije seizoen zeer sterk bij OH Leuven - komt de rangen versterken.

Guns gaf op de Sparkle zelf ook al aan dat ze klaar was voor een stapje hogerop: "Ik blijf niet bij Leuven, dat klopt. Ik wil een stapje hogerop en kijken wat dat geeft", aldus de aanvalster. "Ik ben zeer blij met mijn nieuwe ploeg, ik heb er zin in."

Nog transfers

In de wandelgangen was toen al duidelijk dat het over een overstap naar de KRC Genk Ladies zou gaan, nu is die move ook officieel bevestigd geworden. En dus mag Guns volgend jaar de blauw-witte kleuren gaan verdedigen.

De transferwoede van Genk is zeker nog niet gestild met de komst van Guns, de komende dagen mogen nog flink wat andere transfers verwacht worden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties