Flames willen knallen in Kroatië: "Verder bouwen na moeilijke match in Roemenië"

Redactie
| 0 reacties
Flames willen knallen in Kroatië: "Verder bouwen na moeilijke match in Roemenië"
Foto: © photonews

In eigen huis wonnen de Red Flames met maar liefst 6-1 van Kroatië. En dus mag het ook in Kroatië niet foutlopen. Toch?

Uit de heenwedstrijd in Brussel moet worden onthouden dat de Red Flames toen indruk maakten op aanvallende wijze met een 6-1 ovewinning. "Maar over dat tegendoelpunt zullen we nog eens moeten praten", werd er toen geanalyseerd door Tessa Wullaert & co.

In Kroatië telt maar één ding: de overwinning pakken. "De focus ligt op het sportieve, want we willen blijven overwinningen boeken. Het EK? Natuurlijk is dat onze ambitie, maar we willen het wedstrijd per wedstrijd blijven aanpakken", aldus coach Ives Serneels.

Verder bouwen

De bondscoach moet het in Kroatië wel zien te rooien zonder zijn aanvalster Ella Van Kerkhoven, die net als Heleen Jaques geblesseerd is. Janice Cayman was in de heenwedstrijd nog goed voor een hattrick en wil er ook deze keer staan.

"We hebben talent in onze groep en kunnen ons makkelijk aanpassen aan de richtlijnen van de coaches", aldus de goalgetter van toen. "Onze verdediging staat er en ook aanvallend staan we goed. We moeten leren uit de match tegen Roemenië en daarop moeten we nu verder bouwen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties