Vanaf heden tickets te koop voor belangrijk duel Red Flames tegen Zwitserland

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 0 reacties
Vanaf heden tickets te koop voor belangrijk duel Red Flames tegen Zwitserland
Foto: © photonews

De Belgian Red Flames zitten halfweg hun EK-kwalificatiecampagne. En dat doen ze met perfecte cijfers. Toch zijn ze eigenlijk nog niet echt ergens. In 2020 zal het pas écht belangrijk worden allemaal. Te beginnen tegen Zwitserland, een duel waar nu tickets voor beschikbaar zijn.

De groepswinnaars van de negen groepen én de drie beste tweedes plaatsen zich automatisch voor het EK 2021 in Engeland. De zes andere tweedes moeten dan aan de arbeid in een play-off voor de laatste drie tickets.

De top-2 in de poule? Die lijken de Flames samen met Zwitserland wel te zullen gaan pakken. Thuis tegen Roemenië niet verliezen en dat is eigenlijk al zo goed als een feit. In Litouwen zullen de Belgen ook sowieso wel gaan winnen in juni 2020.

14 april

De wedstrijden tegen Zwitserland worden echter het allerbelangrijkste. "Op 14 april gaat de kwalificatiecampagne verder voor het Europees Kampioenschap 2021 met een belangrijk duel tegen Zwitserland in Leuven (19.00 uur)", klinkt het bij de Belgische voetbalbond.

"Dit is een duel tussen twee ploegen die momenteel een ongeslagen parcours afgelegd hebben: 12 op 12." Tickets voor het duel kunnen vanaf heden worden besteld. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties