Geen vol huis voor Flames door corona, dan maar in oktober? "Match per match blijven bekijken"

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 0 reacties
Geen vol huis voor Flames door corona, dan maar in oktober? "Match per match blijven bekijken"
Foto: © photonews

De Red Flames hadden normaal gezien op 14 april 2020 hun thuiswedstrijd tegen Zwitserland gespeeld met oog op het EK 2021. Door de coronacrisis is die wedstrijd nu echter een zestal maanden uitgesteld. Jammer, maar de Flames kijken al vooruit.

"We hadden wat filmpjes en foto's gemaakt voor op de sociale media, omdat we een vol huis wilden tegen Zwitserland", aldus Tessa Wullaert in een Facebook Live bij Sportwereld.

"Dat valt nu allemaal wat in het water en dat is jammer. Ook hadden we ons voorbereid via de Algarve Cup, wat toch een niveautje hoger is dan de Cyprus Cup. We houden ons fit en gaan nu eerst in Zwitserland moeten spelen en voluit voor de winst gaan."

Record in oktober?

"Het was een match waar we naar uitkeken, maar we moeten er ons nu bij neerleggen en het van match naar match blijven kijken. De focus is nu verschoven naar september ondertussen."

De thuismatch van de Flames tegen Zwitserland is (voorlopig) naar oktober verplaatst. De Belgische voetbalbond liet al weten dat de tickets die al werden aangekocht dan nog steeds geldig zullen zijn. Het plan was (en is) om voor die match een vol huis te hebben en zo het supportersrecord van 7100 fans naar 10000 te brengen aan Den Dreef in Leuven. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws