Knappe zege voor Belgian Red Flames in Litouwen: "Missie volbracht, nu finale tegen Zwitserland - maar niet te veel druk opleggen"

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 0 reacties
Knappe zege voor Belgian Red Flames in Litouwen: "Missie volbracht, nu finale tegen Zwitserland - maar niet te veel druk opleggen"
Foto: © photonews

De Belgian Red Flames zijn opnieuw drie punten rijker in hun EK-kwalificatiegroep. Missie volbracht dus na de 0-9, beseften ook Julie Biesmans en Janice Cayman.

"We weten dat elk doel kan meetellen, dus ik denk dat we wel geslaagd zijn in ons opzet", aldus Julie Biesmans in een reactie. "Als je snel scoort, geef je jezelf een bonus en kan je sneller opnieuw scoren als je blifjt doordrukken."

"We kunnen nu met vertrouwen naar de volgende wedstrijd kijken tegen Zwitserland. We mogen onszelf niet te veel druk opleggen, maar we weten dat we beter kunnen dan wat we in Zwitserland lieten zien. Als we winnen, dan gaan we naar het EK."

Missie volbracht

"Missie volbracht. Drie punten en veel goals", pikte Janice Cayman in. "We zijn er goed aan begonnen en hebben we ook wel een beetje geluk gehad in het begin met afgeweken ballen en owngoals. Al bij al waren we vrij efficiënt voor doel, ook al raakten we nog een paar keer het kader en waren er enkele afgekeurde goals."

"Dit was een mooie, solide prestatie en moet vertrouwen geven om binnen vier weken tegen Zwitserland klaar te zijn. We hebben alles nog in eigen handen. We moeten winnen en gaan daar alles aan doen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties