Officiel : Fabrice Olinga rebondit au Portugal du côté de Rio Ave

Redactie
Officiel : Fabrice Olinga rebondit au Portugal du côté de Rio Ave
Foto: © photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 09/05 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Correa - Olinga - Vakoun Bayo - Torres Garcia

Officiel : Fabrice Olinga rebondit au Portugal du côté de Rio Ave

Libre de tout contrat depuis le 30 juin dernier, le Camerounais a retrouvé de l'embauche en cette fin d'année 2021. (Lees meer)

Transfernieuws en Transfergeruchten 22/12

Heeft Barcelona eerste grote vis beet? "Akkoord met Manchester City voor Spaans international"

Met een zevende plaats in La Liga blijft Barcelona voorlopig onder de verwachtingen. Xavi heeft intussen al aangedrongen op enkele versterkingen tijdens de wintermercato en het clubicoon lijkt zijn zin te zullen krijgen. (Lees meer)


Charleroi zou een nieuwe offensieve versterking gevonden hebben na het vertrek van Nicholson: de Carolo's denken aan aanvaller van KAA Gent

Nauris Petkevicius is al gearriveerd om het vertrek van Shamar Nicholson op te vangen, maar hij zal niet de enige aanvallende versterking van Sporting Charleroi zijn. Zo zou ook Vakoun Bayo op de radar staan. (Lees meer)


OFFICIEEL: Uruguayaan moet Excelsior Virton in 1B houden

Excelsior Virton heeft een opvolger beet voor de onlangs ontslagen Christophe Grégoire. Pablo Correa, een 54-jarige Uruguayaan, moet de ploeg uit de Gaume behoeden van degradatie in 1B. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 21/12 Transfernieuws en Transfergeruchten 23/12

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties