Flames geloven nog in groepswinst: "In Leuven kunnen we altijd meer, al is Noorwegen ander kaliber"

Flames geloven nog in groepswinst: "In Leuven kunnen we altijd meer, al is Noorwegen ander kaliber"
Foto: © photonews

De Belgian Red Flames blijven geloven in groepswinst en rechtstreekse kwalificatie voor het WK 2023 in Australië en Nieuw-Zeeland.

Noorwegen heeft momenteel 19 punten, de Flames 16 en Polen 14. Noorwegen speelt nog tegen Polen en in september in België.

En dus lijkt nog steeds heel wat mogelijk. De Flames geven groepswinst dus nog niet op en kijken ook met een half oog naar Noorwegen - Polen dinsdag.

Groepswinst

"We hopen dat Noorwegen punten laat liggen, al is die kans niet heel groot. We denken zeker nog aan de leidersplaats. Wij moeten nog thuis spelen tegen Noorwegen en in Leuven met het mes op de keel kunnen we altijd iets meer. We hebben er al gewonnen tegen Zwitserland en Polen. De Noren zijn nog van een ander kaliber, dus we zullen op onze top moeten zijn", aldus Justine Vanhaevermaet bij Sporza.

Ook Tine De Caigny gelooft er nog in: "Een gelijkspel tussen Noorwegen en Polen zou het beste zijn voor ons. We staan nu drie punten achter op Noorwegen en we spelen er nog thuis tegen. We geloven er dus zeker nog in. We gaan er vol voor."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties