TOTW: Dit is ons dreamteam voor speeldag 1 op het EK

Redactie
| 0 reacties
TOTW: Dit is ons dreamteam voor speeldag 1 op het EK
Foto: © SC

Ook dit seizoen gaan we elk weekend op zoek naar de elf beste spelers van de speeldag. Maar we verruimen ook al eens graag onze blik, bijvoorbeeld naar het EK vrouwenvoetbal.

Doel

Een beetje chauvinisme is ons niet vreemd en dus posteren we in doel Nicky Evrard. Zij redde met een paar knappe reddingen een puntje voor de Flames tegen IJsland én wist zelfs een elfmeter te stoppen.

Verdediging

Achterin kiezen we voor drie sterke speelsters. Jody Vangheluwe zorgde met flink wat tackles ervoor dat Jonsdottir niet half zo hard kon stralen als ze wilde doen vooraf, Williamson was kapitein en aanjager bij Engeland en Blakstad was een scorende verdedigster voor Noorwegen.

Middenveld

Op het middenveld kunnen we niet naast een paar hele sterke speelsters. Geyoro lukte een hattrick, ook Magull en Graham Hansen scoorden en stuurden hun team continu aan. En wat te zeggen van een supersterke Bonmati of Stanway?

Aanval

Voorin kiezen we voor Jonsdottir van IJsland en Roord van Nederland, al hadden ook Cascarino, Garcia of Miedema niet misstaan bijvoorbeeld.

Dat levert dan onderstaand elftal op:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties