TOTW: Dit is ons dreamteam voor speeldag 2 op het EK

Redactie
| 0 reacties
TOTW: Dit is ons dreamteam voor speeldag 2 op het EK
Foto: © SC

Ook dit seizoen gaan we elk weekend op zoek naar de elf beste spelers van de speeldag. Maar we verruimen ook al eens graag onze blik, bijvoorbeeld naar het EK vrouwenvoetbal.

Doel

Een beetje chauvinisme is ons niet vreemd en dus posteren we opnieuw in doel Nicky Evrard. Zij redde nu ook tegen Frankrijk een strafschop en voorkwam een paar keer erger dan een 2-1 nederlaag voor de Red Flames.

Verdediging

Achterin kiezen we voor drie sterke speelsters. Schiechtl scoorde voor Oostenrijk en hield de nul, Bronze was opnieuw goed voor assists en veel aandrang naar voren en hield de nul en Hegering was de metronoom achterin bij Duitsland.

Middenveld

Op het middenveld kunnen we niet naast een paar hele sterke speelsters. Seger was heel goed bij Zweden, Damaris nam de plek van Groenen prima in (inclusief doelpunt), Harder is dé spelmaakster bij uitstek en Dunst was heel sterk voor Oostenrijk.

Aanval

Voorin kiezen we voor de doelpunten van Mead (3) en White (2), terwijl de invalbeurt van Bonansea heel belangrijk was in de terugkeer van Italië tegen IJsland.

Dat levert dan onderstaand elftal op:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties