"Hebben Engeland doen twijfelen": Bondscoach Serneels tevreden ondanks nederlaag én met duidelijke boodschap richting dinsdag

"Hebben Engeland doen twijfelen": Bondscoach Serneels tevreden ondanks nederlaag én met duidelijke boodschap richting dinsdag
Foto: © photonews

De Belgian Red Flames gingen tegen Engeland onderuit in Leicester met 1-0. En daardoor hebben de Flames hun goede start in de Nations League een beetje weggegeven. Toch blijft bondscoach Ives Serneels positief.

Door de 1-0 nederlaag in Engeland staan de Three Lionesses nu samen met de Oranje Leeuwinnen op kop in de groep met 6 op 9. De Flames volgen op twee punten en zijn dus thuis tegen Engeland verplicht te winnen als ze nog willen aanspraak maken op de finale van de Nations League.

In Engeland konden de Flames niet opnieuw stunten, al toonden ze zich wel een stevige tegenstander voor het thuisland. En ook bondscoach Ives Serneels was dus een tevreden coach, ondanks de nederlaag. "We hebben Engeland doen twijfelen", is hij duidelijk bij Sporza.

"Als je naar de vorige duels tegen Engeland kijkt, dan hebben we zeker stappen gezet. We hebben maturiteit getoond", is de bondscoach heel erg duidelijk. En hij beschouwt ook al meteen voor naar de wedstrijd van dinsdag.

Daarin hoopt hij ook op de supporters, die massaal naar Den Dreef in Leuven moeten afzakken als het van Serneels zelf afhangt: "Alles kan, want elke match moet gespeeld worden. Kom dinsdag kijken en wie weet wat er dan mogelijk is tegen Engeland."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties