Doelvrouw Nicky Evrard eerlijk na nederlaag in Engeland

Doelvrouw Nicky Evrard eerlijk na nederlaag in Engeland
Foto: © photonews

De Belgian Red Flames gingen tegen Engeland onderuit in Leicester met 1-0. Nicky Evrard kon haar netten net niet maagdelijk houden, waardoor er een pijnlijke nederlaag werd geleden. Al speelden de Flames zeker niet slecht.

Na de zege tegen Nederland wilden de Flames ook tegen Engeland stunten, maar dat zou dus niet gaan lukken. Uiteindelijk werd met 1-0 onderuit gegaan in Leicester. Daardoor is België ook van de eerste naar de derde plaats getuimeld in de groep van de Nations League.

"Het was een goede teamprestatie. We stonden er als ploeg, al hebben we ook een aantal moeilijke momenten gekend", aldus Nicky Evrard in een reactie aan de Belgische voetbalbond na de nipte nederlaag in Engeland.

Moeilijke momenten gekend

"Ze begonnen sterk en scoorden ook snel. We hebben het vanuit onze organisatie aangepakt en wilden daarna onder de druk uitkomen. We hadden het op bepaalde momenten heel moeilijk, maar zijn er een paar keer voetballend heel goed uitgekomen."

"Het zat er wel in. Dinsdag in Leuven willen we alle supporters achter ons tonen en zo nog wat meer laten zien", hoopt ze op een vol huis aan Den Dreef in Leuven. Daar spelen ze op dinsdagavond om 20.30 uur opnieuw tegen de Three Lionesses.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties