Red Flames komen met heuglijk nieuws voor wedstrijd tegen Engeland

Red Flames komen met heuglijk nieuws voor wedstrijd tegen Engeland
Foto: © photonews

De Belgian Red Flames gingen tegen Engeland onderuit in Leicester met 1-0. En daardoor hebben de Flames hun goede start in de Nations League een beetje weggegeven. Voor de terugmatch in Leuven zijn er wel nog heel wat goede bedoelingen.

"Alles kan, want elke match moet gespeeld worden. Kom dinsdag kijken en wie weet wat er dan mogelijk is tegen Engeland", deed Ives Serneels na de wedstrijd van afgelopen vrijdag een duidelijke oproep naar de supporters.

En die hebben daar massaal gevolg aan gegeven. Meer zelfs: er zijn helemaal geen tickets meer beschikbaar voor de clash in het King Power Stadium @ Den Dreef in Leuven. Helemaal uitverkocht, kirden de Flames via de sociale media.

Bovendien is er ook een geinige actie voor Halloween. Wie verkleed komt en de Flames zo nog wat extra weet te steunen, die mag meteen rekenen op een leuke bonus. U komt toch ook? Het is een match van groot belang.

Bij een nederlaag lijkt de top-2 in de groep weg en wordt het opnieuw naar beneden kijken, bij een overwinning houden de Flames alles in eigen handen met oog op groepswinst en de Olympische Spelen in de finale van de Nations League.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties