Belgische aanvalster Ella Van Kerkhoven trekt naar Nederland en tekent bij grote naam

Belgische aanvalster Ella Van Kerkhoven trekt naar Nederland en tekent bij grote naam
Foto: © photonews

Niet enkel in het mannenvoetbal worden er deals gesloten op Transfer Deadline Day. Dat is ook zo in het vrouwenvoetbal. Ook Ella Van Kerkhoven kent haar nieuwe ploeg.

De gewezen centrale verdedigster Ella Van Kerkhoven die de voorbije jaren furore maakte als aanvalster bij OH Leuven en Anderlecht en ook een tijdje in Italië speelde en dit seizoen bij KRC Genk Ladies heeft nu een nieuwe ploeg gevonden.

Ella Van Kerkhoven trekt naar Feyenoord

Ze moest - net als onder meer Lyndsey en Shari Van Belle - vertrekken bij de Limburgers, omdat daar financiële problemen waren. Van Kerkhoven vertrekt nu naar Nederland, waar ze zal aansluiten bij Feyenoord Rotterdam.

De (gewezen) Red Flame is ondertussen 30 jaar en klaar voor een nieuw avontuur in het buitenland. "Ik ben een spits en wil dus graag voor het team belangrijk zijn met het maken van doelpunten. Verder hoop ik met mijn ervaring de ploeg vooruit te helpen, op welke manier dan ook. Daar ga ik in ieder geval mijn uiterste best voor doen", aldus Van Kerkhoven op de webstek van de Rotterdammers.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties