Anderlecht op zoek naar nieuwe titel in Super League: "We zijn ploeg met meeste kwaliteit"

Anderlecht op zoek naar nieuwe titel in Super League: "We zijn ploeg met meeste kwaliteit"
Foto: © photonews

Dit weekend beginnen de play-offs in de Super League. En dus is het uitkijken wie de opvolger zal worden van RSC Anderlecht, de kampioen de afgelopen jaren en ook dit seizoen opnieuw een van de favorieten.

Standard en OH Leuven gingen als co-leider de play-offs in, maar RSC Anderlecht volgt op amper een puntje in play-off 1. En dus lijkt er de komende tien speeldagen, met ook nog Club Brugge, Gent en Genk in de top-6 nog veel mogelijk.

Marie Minnaert is net op tijd terug in vorm aan het komen om na een zware blessure van belang te zijn voor RSC Anderlecht in de play-offs. Op de slotspeeldag van de reguliere competitie scoorde ze al een belangrijk doelpunt.

Marie Minnaert
© photonews

De middenveldster kijkt enorm uit naar de start van de play-offs, met meteen een klepper in het Lotto Park tegen Club Brugge. Daar komt meer dan waarschijnlijk heel veel volk naar kijken door een slimme actie van het paars-witte bestuur.

Drie jaar langer fier bij RSC Anderlecht op zoek naar titels

"Ik denk dat het eerlijk is om te zeggen dat we het team met de meeste kwaliteit in België zijn", aldus Marie Minnaert voor de start van de play-offs in de RSCA Podcast.

De speelster tekende onlangs nog een nieuw contract voor drie seizoenen bij de hoofdstedelingen en is heel blij dat ze daarmee een primeur is voor de ploeg. "Ik ben heel trots dat ik de eerste mag zijn", aldus nog de middenveldster.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties