De Dag van Vandaag staat in het teken van vrouwenvoetbal

<i>De Dag van Vandaag</i> staat in het teken van vrouwenvoetbal
Foto: © photonews

De Dag van Vandaag is een bekende kwis die elke weekdag wordt gespeeld dankzij mediahuis Panenka. Woensdag zal er een aflevering volledig in het teken staan van het vrouwenvoetbal. Om het met Emiel Goelen te zeggen: u kijkt toch ook?

De aflevering van het kwisprogramma van Bart Cannaerts op woensdag 20 maart zal er eentje zijn in het teken van het vrouwenvoetbal. Dat heeft het productiehuis Panenka alvast laten weten in een persbericht afgelopen week.

"Op woensdag 20 maart hebben wij 3 Red Flames te gast bij onze dagelijkse quiz 'De Dag Van Vandaag' gepresenteerd door Bart Cannaerts", klonk het toen bij Panenka. Het zocht daarbij ook nog naar publiek om de aflevering van sfeer te voorzien.

Kees Sari
© photonews

Woensdagavond is het dan zover en proberen de drie speelsters die we allemaal kennen van bij OH Leuven en de Red Flames voor de juiste antwoorden te zorgen. Als ze op de hoogste zijn van wat er allemaal gebeurd is op woensdag, dan kan dat geld opleveren.

Prijs verzilveren in de finale voor een onbekend gezin

Ze proberen geld te verzamelen dat ze dan in de finale moeten proberen te verzilveren voor een onbekend gezin ergens in Vlaanderen.

Het is Fien Germijns dat op zoek gaat naar een onbekend duo ergens in Vlaanderen dat wilde meespelen. Met het programma vallen interessante geldbedragen te winnen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws