Vrouwen WS Woluwe pakken uit met verrassing tegen Zulte Waregem

Vrouwen WS Woluwe pakken uit met verrassing tegen Zulte Waregem
Foto: © Louis Evrard

In de play-offs zijn we ondertussen volop bezig met de ene speeldag na de andere. Niet enkel in play-off 1 is het daarbij knallen. En ook in play-off 2 is het echt wel alle hens aan dek met speeldag 2 ondertussen.

In de Super League was er op vrijdagavond ook al een knaller van een duel in play-off 2. Femina WS Woluwe nam het daarin op tegen Zulte Waregem. Voor beide ploegen een belangrijk duel met oog op eventuele eindwinst in play-off 2.

Beide ploegen gingen er dan ook vol tegenaan. En dat leverde dan ook weer een en ander op in het duel tussen Woluwe en Essevee. De Brusselaars stoppen er na dit seizoen mee in de Super League.

Toch willen ze zich eerst nog eens volop laten zien in de Super League. En tegen Zulte Waregem zijn ze daar wel al volop mee bezig. 

Ontgoocheling voor Zulte Waregem in Woluwe

Een hele wedstrijd lang bleef het eigenlijk een gesloten wedstrijd, maar een kwartier voor tijd kon Lotte Michiels alsnog voor de 1-0 zorgen. Daar bleef het ook meteen bij in het duel in play-off 2.

In de stand heeft Zulte Waregem nu tien punten. WS Woluwe komt opzetten in de stand en komt tot op drie punten in de stand. Charleroi kan leider worden in play-off 2, maar moet dan wel winnen tegen KV Mechelen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties