Jonge doelvrouw ruilt Aalst in voor Super League en Zulte Waregem

Jonge doelvrouw ruilt Aalst in voor Super League en Zulte Waregem
Foto: © Leo Stolck

Zulte Waregem wil er ook volgend jaar staan in de Super League. Daartoe doet het nu al heel wat flinke transfers. Een absoluut toptalent komt zo al zeker opnieuw in de Super League voetballen volgend seizoen. En zo shopt Essevee naarstig verder.

Eendracht Aalst staat momenteel tweede in de Eerste Nationale van het vrouwenvoetbal. Het team heeft een licentie-aanvraag ingestuurd en maakt dus ook nog kans om volgend seizoen opnieuw in de Super League te spelen.

Wie dat al zeker zal doen, is de jonge doelvrouw Yana Lissens. Zij ruilt de Ajuinen namelijk in voor Essevee. Dat hebben ze bij Zulte Waregem zelf aangekondigd via de sociale media. Ze tekende officieel een contract bij de West-Vlamingen.

Zulte Waregem Vrouwen
© Louis Evrard

Het is al de derde transfers voor Zulte Waregem en voor de derde keer gaat het over een speelster met een verleden bij Eendracht Aalst. Vorige maand kondigde Essevee ook al de komst aan van Daisy Baudewijns (KV Mechelen) en aanvalster Loes van Mullem.

Yana Lissens de nieuwste aanwinst van Zulte Waregem

De 22-jarige doelvrouw Yana Lissens is nu de volgende aanwinst. Zij was dit seizoen een vaste waarde bij Eendracht Aalst. In de jeugdreeksen speelde ze veel als veldspeelster, dus heeft ze ook de nodige voetballende kwaliteiten opgedaan.

Zulte Waregem is ondertussen bezig aan play-off 2 in het vrouwenvoetbal. Het zal daarin strijden tegen KV Mechelen, Charleroi en WS Woluwe. Dit weekend staat een duel tegen de Zebrettes op het programma met oog op de leiding in play-off 2.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws