Zulte Waregem houdt twee sterkhoudsters langer aan boord

Zulte Waregem houdt twee sterkhoudsters langer aan boord
Foto: © Louis Evrard

Zulte Waregem wil volgend jaar in de Super League een stapje hogerop raken en eindelijk eens uit play-off 2 wegraken. De top-6 is het doel en daartoe zullen de nodige transfers moeten gedaan worden de komende weken.

Ondertussen werd ook duidelijk dat heel wat speelsters de club zullen verlaten. Zij kregen na de laatste partij van het seizoen al een eerbetoon en de nodige bloemen vanuit de club en maken plaats voor ambitieuze nieuwkomers.

Twee absolute sterkhouders blijven ondertussen gewoon aan boord. Zowel Elke Van Gorp als Pauline Windels hebben besloten dat ze er nog een jaartje gaan aanbreien bij Essevee. En dat vinden ze bij de club opperbest.

"Here to stay. Zowel Elke als Pauline kiezen voor een extra jaar bij Essevee! En of we daar blij mee zijn!", aldus Essevee in een bericht via de sociale media van de club. Beiden spelen ondertussen al eventjes bij de ploeg.

Van Gorp en Windels blijven

Elke Van Gorp kennen we nog als gewezen Red Flame, tot ze enkele jaren geleden besloot een job aan te nemen in het ziekenhuis van Wetteren en dat niet kon combineren met profvoetbal en stages met de nationale ploeg. 

Ze doet er nu wel nog een jaartje bij voor Zulte Waregem en dat zal ook Pauline WIndels doen, nog een oude getrouwe van Essevee na een periode bij de KAA Gent Ladies. We wensen beide speelsters veel succes volgend seizoen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws