Wij bieden u ... Vrouwenvoetbalkrant, voor al het vrouwennieuws

Wij bieden u ... Vrouwenvoetbalkrant, voor al het vrouwennieuws
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Als leken werden we enkele jaren terug in het vrouwenvoetbal geworpen, we hebben ons terdege weten te informeren over alles wat reilt en zeilt in het vrouwenmilieu. Nu zijn we klaar voor een nieuwe stap in de professionalisering van het vrouwenvoetbal. Inclusief eigen site: vrouwenvoetbalkrant.be.

Het vrouwenvoetbal is aan een ferme opmars bezig in België. Steeds meer meisjes vinden de weg naar de bal en beginnen te voetballen, terwijl de topploegen steeds professioneler gaan werken. En dat ondanks een halve eeuw van onderdrukking en verbod, waarin vrouwenvoetbal niet eens mocht bestaan.

De Belgian Red Flames kunnen in 2016 een fabuleuze stap zetten richting het EK 2017 in Nederland. Dan kunnen de fans opnieuw in het spoor van de Flames het land van onze Noorderburen op stelten zetten.

Het enige dat nog ontbreekt is grote media-aandacht. De voorbije jaren was Voetbalkrant een voortrekker in het vrouwenvoetbal: we trokken naar de belangrijkste wedstrijden van de Red Flames en de BeNe League en Super League, zagen Bekers gewonnen worden en titels behaald, roerden ons in de Champions League voor Vrouwen, …

Maar we willen meer doen. Omdat het vrouwenvoetbal het nodig heeft en er recht op heeft: niets is zo puur en interessant dan wat de meisjes en vrouwen er wekelijks voor op de mat leggen. De opofferingen die zij zich troosten, ook daar gaan we naar op zoek.

Samengevat: de belangrijkste wedstrijden zullen we coveren, we blijven doen wat we al deden, maar vooral: we geven elke voetbalster een kans om ook een ster te worden en te schitteren. Reportages, interviews, (transfer)nieuws: wij zitten vanaf heden helemaal op de eerste rij.

Elke dag opnieuw zorgen we voor het belangrijkste nieuws op onze site. En u kan als eerste van alles op de hoogte worden gebracht. Slechts 1 adres: vrouwenvoetbalkrant.be.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties