Reactie Ontgoocheling bij Waasland-Beveren: "We waren beter dan Genk"

Robby Morren
Robby Morren
| 2 reacties
Ontgoocheling bij Waasland-Beveren: "We waren beter dan Genk"
Foto: © Photonews

Waasland-Beveren behield lange tijd de controle tegen Racing Genk. De partij leek op een scoreloos gelijkspel af te stevenen tot Demir dom handspel maakte in de zestienmeter.

Robby Morren in Beveren

De verdediger beseft dat zijn actie Waasland-Beveren duur te staan kwam. "Normaal had deze wedstrijd naar een 0-0 gelijkspel gegaan", klonk het. "Die penaltyfout heeft Genk veel geholpen."

Bailey gooide de bal vanop de flank voor doel waar Buffel stond te wachten. Demir kon er net niet met het hoofd bij en in een reflex beroerde hij de bal met de hand. "Ik draaide en zo raakte ik de bal met mijn hand. Het ging allemaal heel snel", sakkerde hij.

"Nochtans speelden wij een goede wedstrijd, dat maakt het nog spijtiger. Bovendien waren er enkele fases waarbij wij ook wel een strafschop hadden kunnen krijgen."

Ik ben heel ontgoocheld want wij waren de betere ploeg 

Zijn ploegmaat Myny speelde een uistekende wedstrijd. Ook hij vond dat Waasland-Beveren een punt had verdiend. "Geen van beide ploegen creëerde veel kansen. Over de hele wedstrijd bekeken, vond ik ons de betere ploeg. Ik ben heel ontgoocheld want 1 fase besliste over deze match."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties