Waasland-Beveren staat voor belangrijke match: “In paniek slaan zou contraproductief zijn”

Waasland-Beveren staat voor belangrijke match: “In paniek slaan zou contraproductief zijn”
Foto: © Photonews

Waasland-Beveren was erg goed aan het seizoen begonnen, maar zakte de voorbije weken toch ietwat in. Stilaan komt naar onder kijken opnieuw dichterbij dan naar boven kijken. Maar van paniek is geen sprake bij de Waaslanders.

Na de verloren match in Mechelen verwoordde coach Stijn Vreven het al erg plastisch: “In moeilijke tijden onderscheiden de mannen zich van de meisjes, de tijd van Hosanna en polonaise lopen is voorbij.”

“We moeten knokken voor elk punt en de spelers moeten dat ook beseffen om een moeilijk seizoen te vermijden.” En die boodschap is ook duidelijk in de spelersgroep aangekomen, zo ook bij linksachter Erdin Demir.

Toch al flink wat punten gepakt dit seizoen -

Erdin Demir

“We weten dat er een erg belangrijk duel aankomt”, weet de Zweed. “Een thuismatch tegen Westerlo? Dan moeten we vol voor de drie punten gaan. We weten dat we iets moeten laten zien.”

Toch staat er nog geen speciale druk op de match: “We moeten niet te snel gaan panikeren, want we hebben dit seizoen toch al een flink aantal punten gepakt. Het is nu vooral zaak om rustig te blijven en niet in paniek te slaan, dat zou contraproductief zijn.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties