Interview "Eden Hazard gaat Santiago Bernabeu betoveren"

Alexandre Fiammetti
Alexandre Fiammetti
| 3 reacties
"Eden Hazard gaat Santiago Bernabeu betoveren"
Foto: © photonews

De Spaanse pers was niet mals over het seizoensbegin van Thibaut Courtois en Eden Hazard bij Real Madrid. De ene voor zijn tegengoals en de andere heeft de hoge verwachtingen die aan zijn prijskaartje vast hangen nog niet kunnen waarmaken.

De overstap naar een topclub met de grandeur van Real Madrid maken gaat zelden zonder slag of stoot. Thibaut Courtois en Eden Hazard hebben dat ondertussen aan den lijve mogen ondervinden. De kritiek komt van alle kanten, met het eigen publiek en de Spaanse media als voortrekkers. Luis Garcia, ex-Eupen en opgeleid bij Real Madrid, laat zijn licht schijnen over de situatie.

"Real Madrid is Chelsea niet. De druk is er enorm en er zijn snel resultaten nodig. Alle prestaties worden ook flink uitvergroot. Het is dan ook een van de beste en meest gevolgde clubs ter wereld, met veel ongeduld in de rangen. Maar ik ben er zeker van dat de supporters hen in de armen gaan sluiten. Het zijn twee kwaliteitsvolle spelers die zullen slagen in Madrid. Eden Hazard zal Bernabéu betoveren met zijn magie aan de bal", besloot Luis Garcia.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties