Met grote trom binnengehaald: Nuytinck terug op oude nest, Chelsea geniet van spits en een Kluivert in Premier League

Met grote trom binnengehaald: Nuytinck terug op oude nest, Chelsea geniet van spits en een Kluivert in Premier League

U herinnert zich Bram Nuytinck nog wel van zijn Anderlecht-periode. Naast hem hebben ook Kluivert en Nkunku hun transfer beet. Ze hebben alle drie iets gemeen: ze worden met grote trom binnengehaald.

Bram Nuytinck voetbalde van 2012 tot 2017 bij Anderlecht: een totaal van vijf seizoenen dus. Nadien versierde de Nederlander een overstap naar Udinese, dat door de verdediger eind vorig seizoen ingeruild werd voor Sampdoria. Het Italiaanse avontuur zit er nu voor hem op. Nuytinck keert terug naar NEC, waar het voor hem begon.

Op naar de Premier League dan. Drie dagen geleden officialiseerde Chelsea al de transfer van Christopher Nkunku: de Fransman moet het scoringsprobleem oplossen. De Blues verwenden hun fans vandaag nog met foto's en een filmpje en een interview met de nieuwe spits. "Dit is een goed project", stelt de man die overkomt van Leipzig.

Nog in diezelfde fameuze Engelse competitie heeft Bournemouth de komst van Justin Kluivert aangekondigd. De Nederlander is nog maar de vierde speler ooit die in actie komt in alle Europese topcompetities. Eerder waren al passages bij Roma, Leipzig, Nice en Valencia voor hem weggelegd. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties