Ronny Deila en Club Brugge slikken naast nakend vertrek Rits extra ferme domper

Ronny Deila en Club Brugge slikken naast nakend vertrek Rits extra ferme domper

Geen Mats Rits in de Europese selectie door een nakend vertrek richting Anderlecht (of Union?). Maar hij is niet de enige afwezige in de selectie.

Ook van linksachter Bjorn Meijer geen spoor in de selectie van Club Brugge voor hun Europese wedstrijd in de derde voorrondes van de Conference League.

Tegen het IJslandse Akureyri moet Ronny Deila het stellen zonder de Nederlandse linksback. En dat zal nog wel eventjes zo zijn.

Meijer

De speler zou nog drie tot vier weken buiten strijd zijn, want hij heeft opnieuw last van de buikspieren. "Hij kende een terugval", aldus Ronny Deila op zijn persconferentie.

Er wordt nu gemikt op de interlandbreak begin september om hem opnieuw te recupereren. De Cuyper krijgt zo de komende weken sowieso extra kansen.

Zinckernagel wél

Sowah, Jutgla, Balanta en Maouassa zijn er ook nog bij in de selectie tegen de IJslanders. Toch is er ook een opsteker voor Ronny Deila.

Aanvaller Zinckernagel is er wél bij. Hij kan mogelijk zijn debuut maken en zo het probleem in het aanvallende compartiment gaan oplossen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Conference League

Nieuwste reacties