'Kogel door de kerk? Zomertransfer niet in selectie bij Anderlecht, terugkeer naar ex-club'

'Kogel door de kerk? Zomertransfer niet in selectie bij Anderlecht, terugkeer naar ex-club'
Foto: © photonews

Er is geen plaats voor Alexis Flips in de selectie van Anderlecht voor de wedstrijd tegen Genk. Brian Riemer riep wel jongens als Kristian Arnstad en Nilson Angulo op, maar van de Fransman geen spoor. Die lijkt bezig met zijn transfer.

Flips kwam de laatste tijd nog amper aan bod bij paars-wit. Zelfs nadat Thorgan Hazard en Francis Amuzu uitvielen, kwam hij niet meer in aanmerking voor een basisplaats. Riemer verkoos om Mario Stroeykens daar te zetten. 

Door zijn gebrek aan speeltijd vroeg Flips ook om een oplossing en daar wilde Anderlecht aan meewerken. Hij zou na Nieuwjaar voor zes maanden terugkeren naar Stade Reims, waar trainer Will Still zijn fiat heeft gegeven voor een huur.

Flips heeft moeite om te wennen aan het fysieke spel van de Jupiler Pro League. Anderlecht kocht hem voor 3,5 miljoen euro en hij heeft in het Lotto Park nog een contract tot 2028. Bij paars-wit denken ze dat als hij volgende zomer een hele voorbereiding kan meemaken, dat ze hem wel klaar krijgen voor het seizoen 2024-2025.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties