'Eigenaar van Inter geeft groen licht om sterkhouder bij Club Brugge weg te plukken'

'Eigenaar van Inter geeft groen licht om sterkhouder bij Club Brugge weg te plukken'
Foto: © photonews

De transfer van Tajon Buchanan lijkt in zijn laatste rechte lijn te zitten. Tegen RWDM zat hij al niet meer in de selectie van Club Brugge.

In Italië wordt het dossier van Tajon Buchanan op de voet opgevolgd. Volgens Calciomercato heeft eigenaar Zhang van Inter Milan zijn akkoord gegeven om de speler van Club Brugge binnen te halen.

Volgens Calciomercato lopen er al gesprekken tussen Inter en de speler, maar ook met Club Brugge. Een formeel bod en voorstel is er echter nog niet geplaatst, maar dat zou slechts een kwestie van tijd zijn, zo klinkt het.

Buchanan ligt nog tot 2025 onder contract bij Club Brugge en volgens de Italiaanse bronnen heeft de Canadees nu al aangegeven dat hij zeker geen contractverlenging tekent in het Jan Breydelstadion, waardoor een snelle transfer de enige optie is.

“Een kerstcadeau voor Inzaghi”, noemen de Italiaanse media de mogelijke komst van Buchanan. Met de deal zou 10 tot 12 miljoen euro gemoeid zijn, mogelijk via een uitleenbeurt met verplichte aankoopoptie in juni.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties