Franky Van der Elst heeft transferraad voor Club Brugge: "Betaal gewoon die 11 miljoen als je hem wil"

Franky Van der Elst heeft transferraad voor Club Brugge: "Betaal gewoon die 11 miljoen als je hem wil"
Foto: © photonews

Na zijn ongelooflijk sterk seizoen is het bijna zeker dat Cameron Puertas straks voor veel geld Union SG zal verlaten. Maar naar waar? De 26-jarige Spaanse middenvelder zou overal passen, maar voor Franky Van der Elst kan hij evengoed in België blijven.

Puertas heeft de laatste twee wedstrijden Union weer bij de hand genomen. Zijn techniek, vista en vrije schoppen zijn cruciaal, zoals hij bewees tegen Antwerp. 

“Hij was beresterk, en 't is toch de spilfiguur bij Union, zeker? Castro-Montes mocht ook vermeld worden - die speelt een heel goed seizoen - maar ja, die is geelgeschorst", aldus Van der Elst in Het Nieuwsblad.

"En die vrije trap van Puertas, sorry hé. Dat gaan er niet veel in België doen. Hij breekt die match open en ineens is het weer het Union dat we kennen. Moeilijk te manoeuvreren, efficiënt... Net op tijd.”

De Premier League is mogelijk, maar Van der Elst ziet ook nog andere opties. “Waarom niet? Hij is sterk, heeft een goeie fysiek, een prima trap, z'n handelingssnelheid is snel genoeg… Hij kan daar spelen, ja. Of in Duitsland. Maar ook bij de Belgische top - al is Union dat natuurlijk ook."

"Op Transfermarkt schatten ze hem op 11 miljoen. Als een ploeg als Club Brugge echt wil, betalen ze dat toch gewoon? Elke Belgische topploeg zou beter zijn met hem erbij. Hij wordt in augustus 26, daar kan je nog jaren van genieten.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties