Competitie: 2e amateurliga A
Speeldag: Speeldag 1
Wevelgem City - RC Mechelen 0 - 5
Stef Hendrickx

RC Mechelen heeft zijn start niet gemist, het won met 0-5 op het veld van Wevelgem.

Na vijf minuten vonden de bezoekers al een eerste keer de weg naar de netten.  Amper drie minuten later verdubbelde Janssens de score.  Een betere start kon Racing zich niet voorstellen, ze konden rustig voetballen en afwachten tot een volgend doelpunt.  Op het halfuur was het dan ook zover, Elsen kon een mooie actie afronden en 0-3 stond op het scorebord.  Net voor de rust is het hek helemaal van de dam.  Staelens kreeg de rode kaart en Wevelgem ging de rust met 10 man en een 0-3 achterstand.

De buit was aan de rust al binnen voor Racing Mechelen.  Halverwege de tweede helft dreef Hermans de score op tot 0-4.  Uiteindelijk was het dezelfde Hermans die op tien minuten van het einde zorgde voor de 0-5 forfaitscore.