SK Deinze
rupRupel Boom
Datum: 19/09/2009 20:00
Competitie: 2e amateurliga A
Speeldag: Speeldag 6
Stadion: Burgemeester Van de Wiele Stadion
Glouftsis schenkt Boom de zege
Rombaux Gunther
| 0 reacties
Glouftsis schenkt Boom de zege
Foto: © SC

Rupel Boom won zaterdagavond op het veld van SK Deinze. Hiermee blijven de Steenbakkers bovenaan meedraaien, de motor van Deinze daarentegen blijft sputteren met een 1 op 12 uit zijn laatste vier wedstrijden.

De bezoekers uit Boom lieten zich als eerste opmerken. Een vrije schop van De Smedt scheerde de dwarsligger. Deinze reageerde aan de overzijde met een schuchtere poging van Ngeukam. De Kameroener ging zijn kans met een omhaal maar deze was te zwak om doelman Vervoort te verontrusten. Aan de overzijde toonde de luchtmacht van Boom zijn kunnen op hoekschop. Van Der Linden besloot met het hoofd net over doel. Net voor de rust kwamen beide ploegen nog eens dreigen. Zowel Bureima Maïga als Kenny Lavaert vonden de doelman op hun weg.

Na de rust was het wachten op de eerste kans. Die kwam er net voor het uur toen Weydisch na een persoonlijk actie op doel besloot. Doelman Vervoort bracht echter redding. Deinze moest meteen hierop met tien verder na een tweede gele kaart voor Meïssa.

Een kwartier voor tijd viel er alsnog een doelpunt. Boom zette na een hoekschop van Deinze een snelle tegenaanval op. Verroken bracht de bal laag voor doel waar Glouftsis de bal in doel verlengde. In de slotfase ging Deinze nog op zoek naar de gelijkmaker, maar zowel Weydisch als Velghe kenden geen succes.