Lierse SK - Tubeke (2e klasse 2009/2010)

Wedstrijd van Speeldag 15 uit de 2e klasse 2009/2010 tussen Lierse SK en Tubeke.

Datum: 20/11/2009 20:30
Competitie: 2e klasse
Speeldag: Speeldag 15
Stadion: Herman Vanderpoortenstadion (Het Lisp)

Live

Discussieer live mee!


Scheidsrechter
Einde
Wat vond je van de match? Laat het weten in de Reacties.
90+1
Vervangen Muscal Musumbu Mvuezolo
Ingevallen Trésor Diowo


90
Vervangen Jérémy Perbet
Ingevallen Luigi Papia


88
Lierse drukt well, maar kan geen kansen creëren. De Pallieters zijn op weg naar hun eerste thuisnederlaag van het seizoen.
80
De kansen voor Lierse zijn schaars. Nedzipi krijgt er toch eentje. Hij probeert tussen een bos van verdedigers de bal in de verste hoek te prikken. Govoni duikt goed in de hoek en tikt de bal buiten. De hoekschop levert niets op.
77
In zijn aanvalsdrift moet Lierse oppassen dat het geen vierde tegendoelpunt te slikken krijgt. Perbet komt nog eens aan de bal en is opnieuw gevaarlijk. Het schot van de Fransman waait over.
73
Lierse is opnieuw dicht bij de gelijkmaker, maar noch De Witte noch Cavens kunnen hun hoofd tegen de bal zetten.
69
Vervangen Timothy Dreesen
Ingevallen Selemani Yamin Ndikumana


69
Vervangen Alandson Da Silva
Ingevallen Yasin Karaca


66
Jurgen Cavens scoort bijna de gelijkmaker, maar zijn kopbal spat uiteen op de lat. Het thuispubliek gaat er terug achter staan.
65
 Rode kaart voor Yohan Brouckaert
Brouckaert haalt de hakbijl boven op Radzinski en mag gaan douchen. Kan Lierse tegen tien man nog iets terugdoen?
62
 Rode kaart voor Yohan Brouckaert

59
Het is bijna 2-4 voor Tubeke. Timothy Dreesen spelt het leer domweg tot bij Jeremie Njock. Zijn lobbal gaat maar nipt naast.
58
Vervangen Mohammed Abdel Wahed
Ingevallen Gunter Thiebaut


58
Vervangen Tim Matthys
Ingevallen Nderim Nedzipi


53

Goal
Doelpunt van Yohan Brouckaert (Alandson Da Silva)
Wat een ommekeer op het Lisp. Da Silva speelt het leer tot bij Brouckaert en de knalt onder Kujovic de 2-3 tegen de touwen.
51

Goal
Doelpunt van Yohan Brouckaert (Onbekend Onbekend)

50

Goal
Doelpunt van Jérémy Perbet (Onbekend Onbekend)
Lierse krijgt wat het gevraagd heeft en mag helemaal van vooraf aan beginnen. Bij een vrije trap wordt Perbet helemaal alleen gelaten. De Fransman kopt aan de tweede paal de gelijkmaker binnen.
49
 Gele kaart voor William Mensah

48

Goal
Doelpunt van Jérémy Perbet (Onbekend Onbekend)

46
We zijn begonnen aan de tweede helft. Zowel Lierse als Tubeke starten met dezelfde elf.


Scheidsrechter
Rust
Lierse gaat rusten met een 2-1-voorsprong. De Pallieters begonnen furieus aan de wedstrijd en scoorden al snel twee keer via Radzinski. Daarna gaf geel-zwart de thuisploeg echter uit handen en bracht Perbet Tubeke terug in de wedstrijd na een verdedigende fout van De Witte.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
38
Lierse speelt met vuur achterin. Perbet duikt opnieuw op voor Kujovic. De kopbal is echter veel te zwak om de Lierse goalie te verontrusten.
34
 Gele kaart voor Akwetey Mensah

33
Lierse probeert de wedstrijd terug in handen te nemen. Akwetey Mensah probeert het vanuit de tweede lijn, maar knalt het leer over.
28

Goal
Doelpunt van Jérémy Perbet (Onbekend Onbekend)
Perbet brengt Tubeke uit het niets terug in de wedstrijd. Seth De Witte leidt dom balverlies en de Fransman is er als de kippen bij om het leer tegen de netten te prikken.
24

Goal
Doelpunt van Jérémy Perbet (Onbekend Onbekend)

23
De storm is even gaan liggen. Tubeke kan even naar adem happen. Lierse kan zich rustig voorbereiden op een nieuwe aanvalsgolf.
17
Het blijft kansen regenen. Tim Matthys krijgt al zijn derde kans van de wedstrijd. Deze keer gooit Vandelanoitte zich in de baan van de bal om en doelpunt te verkomen.
16

Goal
Doelpunt van Tomasz Radzinski (Jurgen Cavens)
En daar is eindelijk de 2-0. Jurgen Cavens neemt een hoge voorzet knap aan. De aanvaller moet even uitwijken, maar behoudt mooi het overzicht en legt terug op de inlopende Radzinski. De Poolse Canadees knalt in de korte hoek zijn tweede van de avond binnen.
15
Aiaiai! Opnieuw laat geel-zwart het liggen. Cavens speelt de bal met een hakje tot bij Matthys. Die kan deze keer wel besluiten, maar knalt op Govoni.
14
De Pallieters komen volledig onder stoom. Een schot van De Graef verdwijnt in hoekschop. Wahed neemt de corner meteen op de slof en knalt maar net naast. De 2-0 hangt in de lucht.
13

Goal
Doelpunt van Tomasz Radzinski (Onbekend Onbekend)

13
Lierse krijgt twee uitstekende mogelijkheden om de score te verdubbelen. Tim Matthys wacht te lang om te besluiten dan Radzinski krijgt even later het leer niet tot bij Cavens die de 2-0 maar moest binnen leggen.
11
De bezoekers uit Tubeke steken een eerste keer de neus aan het venster. Brouckaert schiet van op 20 meter een metertje naast.
8
Radzinski probeert het leer door te steken tot bij Cavens. Jason Vandelanoitte steekt er nog net een voetje tussen. Lierse is sterk aan de wedstrijd begonnen.
3

Goal
Doelpunt van Tomasz Radzinski (Jurgen Cavens)
Radzinski brengt Lierse bij de eerste kans al op voorsprong. Hij schiet het leer via de paal voorbij Govoni. Van een vliegende start gesproken.
1
De wedstrijd is zonet van start gegaan.

Vooraf

Opstellingen
Lierse SK: Kujovic Vladan, Radzinski Tomasz, Cavens Jurgen, Matthys Tim, Tshiala De Wouter Julien, Dreesen Timothy, Mensah William , De Witte Seth, Mensah Akwetey , Wahed Mohammed Abdel, De Graef Garry.
Tubeke: Govoni Ludovic, Brouckaert Yohan, Neels Grégoire, Vandelannoite Jason, Steens Jeremy, Kwembeke Laurent, Da Silva Alandson, Musumbu Mvuezolo Muscal, Ladrière Benoît, Perbet Jérémy, Njock Jeremy.