Stadion: Herman Vanderpoortenstadion (Het Lisp)

Volg de match tussen Lierse SK en RS Waasland live, samen met vele andere supporters.

Opstellingen
Lierse SK: Kujovic Vladan, Deflandre Eric, Van Hemert Roel, Camacho da Silva Bruno Leone , Vandooren Gonzague, Matthys Tim, Mensah William , Wahed Mohammed Abdel, De Graef Garry, Job Joseph-Désiré, Radzinski Tomasz.
RS Waasland: Verhulst Dimitri, Van Hoey Michaël, Masureel Jan, Serbest Semih Osman, Veldeman Guy, Paulussen Laurens, Bourabia Rachid, Bou-Sfia Anouar, Van Geele Michaël, Kielo Lezi Jean-Paul, De Wilde Bjorn.
21
Lierse opent de score via Wahed. De Egyptenaar verschalkt met een schuiver doelman Verhulst. Het leer gaat in de verste hoek tegen de netten. Het Lisp ontploft en Wahed kust de Lierse grasmat.
21

Goal
Doelpunt van Mohammed Abdel Wahed (Onbekend Onbekend)

24
Geel-zwart mag de champagne al koud zetten. Verhulst kan een vrije trap van Matthys niet klemmen. Job tikt de rebound tegen de netten.
24

Goal
Doelpunt van Joseph-Désiré Job (Onbekend Onbekend)

28
Bijna was het al 3-0. Een schot van Wahed ging net over. Radzinski zag zijn poging via de lat in de tribune vliegen.
36
Van Geele (Waasland) krijgt geel voor een fout op Camacho.
36
 Gele kaart voor Michaël Van Geele

42
Waasland slaagt er voorlopig niet in om iets terug te doen. Eerste klasse komt iedere minuut dichterbij voor Lierse.
45
Op slag van rust is Wahed opnieuw dicht bij de 3-0. De Egyptenaar krult een vrije trap nipt naast.

Scheidsrechter
Rust
Lierse is op koers voor de titel in tweede klasse. Wahed opende halfweg de eerste helft de festiviteiten met een lage schuiver. Job profiteerde snel daarna van een foutje van doelman Verhulst om de 2-0 tegen de netten te prikken.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Lierse trapt de tweede helft op gang. Dit mag niet meer mislopen voor Aime Anthuenis en co. Binnen 45 minuten moet de promotie naar eerste een feit zijn.

52
Lierse controleert de wedstrijd. Waasland mag het leer in de rangen houden, maar slaagt er niet in om er iets mee te doen.
58
Leuke actie tussen Wahed en Radzinski. De pass van de Egyptenaar is net iets te hard, Verhulst raapt op.
65
Lierse komt er een eerste keer goed uit in de tweede helft. Radzinski komt net te laat om een voorzet van Job tegen de netten te duwen.
68
Radzinski wil in de titelwedstrijd graag zijn doelpuntje meepikken. De Poolse Canadees dolt met Masureel, maar raakt dan niet voorbij doelman Verhulst.