kvmKV Mechelen
tubTubeke
1-0
2-1
41' Anthony Schuster (pen)
3-1
Datum: 22/12/2018 17:00
Competitie: 2e klasse
Speeldag: Speeldag 20
Stadion: Achter de Kazerne

Herbeleef KV Mechelen - Tubeke (2e klasse)

Volg de match tussen KV Mechelen en Tubeke live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Blijft de Mechelse machine op volle toeren draaien? KVM plaatste zich voor de halve finales van de beker en kan vanavond alvast enkele uurtjes alleen aan de leiding komen in de tweede periode. Hekkensluiter Tubeke komt in Mechelen ontspannen voetballen, maar kan de punten goed goed gebruiken.
1
KV Mechelen-Tubeke: 0-0
1
De bal rolt!
KV Mechelen en Tubeke zijn aan hun laatste opdracht van het jaar begonnen.
3
Bijker krijgt veel tijd om voor te zetten. De eerste bal in de box wordt goed verwerkt door de bezoekende defensie.
5
Van Damme krijgt al een eerste vermaning na een stevige overtreding.
7

Goal
Doelpunt van Rob Schoofs (Onbekend Onbekend)
Schuster mist zijn interceptie en Schoofs kan aanleggen. Het schot van de middenvelder wijkt af en zet zo Defourny op het verkeerde been.
10
De opgetrokken muur van Tubeke heeft het al snel begeven. KV Mechelen kan nu gaan tikken.
10
Opnieuw een afgeweken schot van Schoofs. Defourny kan deze keer vlot oprapen.
12
Storm met de kans op 2-0
Van Damme stuurt de snelle Storm weg op diens linkerflank. De man in vorm bij KV vindt Defourny op zijn weg.
13
 Gele kaart voor Lemouya Goudiaby

15
Eerste keer dat Tubeke komt piepen. Henry krijgt aan de eerste paal zijn voet tegen de voorzet van Rosenthal. Verrips gaat plat op deze intikker.
17
Goudiaby flirt met rood
Goudiaby moet opnieuw een aanval foutief afstoppen. De verdediger van Tubeke mag blij zijn dat hij geen tweede geel krijgt.
19
Henry probeert zich door te zetten. Van Damme komt de Mechelse verdediging bijstaan.
20
Henry nu met een gekruist schot van in de zestien. Hier heeft Verrips toch al wat meer moeite mee.
23
Met een listig opwippertje stichten de Mechelaars weer gevaar. Storm stuit van kortbij op Defourny.
24
Kaya schiet vanuit de tweede lijn naast.
25
De Camargo probeert het in de vlucht. Zijn lichaam was niet helemaal in balans. Het schot gaat dan ook ruim naast.
26
 Gele kaart voor Joachim Van Damme

30
Het eerste halfuur heeft zich voortdurend op de helft van de bezoekers afgespeeld, op een zeldzame uitbraak na.
34

Goal
Doelpunt van Igor De Camargo (Onur Kaya)
KV Mechelen hoeft zich geen zorgen te maken over een krappe score bij de rust. De Camargo kopt een hoekschop van Kaya door de benen van Defourny tegen de netten.
37
Wedstrijd al beslist?
KV Mechelen vertoont zo'n heerschappij dat het niet eens moet doorduwen om 2-0 uit te lopen. We kunnen ons dan ook de vraag stellen of de match niet al gespeeld is.
38
Een nieuwe versnelling van Storm dwingt Touré bijna tot een owngoal. Mera werkt de hieropvolgende hoekschop naast.
40

Penalty
Penalty voor Tubeke
De bezoekers krijgen een elfmeter voor een lichte fout op Henry.
41

Goal
Doelpunt van Anthony Schuster
Een oorverdovend gefluit en de strafschop van Schuster is niet al te best gegeven, maar via de benen van Verrips gaat de aansluitingstreffer wel tegen de touwen.
43

Goal
Doelpunt van Igor De Camargo (Onbekend Onbekend)
Defourny moet een bal lossen. De Camargo tikt zijn tweede van de avond binnen.
45+2
Mechelen met geruststellende voorsprong de rust in
Een knotsgekke laatste paar minuten in deze eerste helft. KV Mechelen trekt dan toch met een voorsprong van twee doelpunten de kleedkamers in.

Scheidsrechter
Rust
KV Mechelen - Tubeke: 2-1

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Krijgen we nog iets te zien na rust?
Er is opnieuw afgetrapt. Krijgen we een tweede helft met controlevoetbal of duwt KV door?
46
Vervangen Anthony Lippini
Ingevallen Halil Ibrahim Köse

49
Ze willen nog wel bij de thuisploeg. Van Damme gaat doorjagen, maar het wordt een doeltrap voor Defourny.
53
KV Mechelen blijft al combinerend naar meer openingen zoeken. Bij Tubeke zijn ze nog niet van plan om hun aanpak te veranderen.

62
Engvall tracht vanuit een scherpe hoek nog te scoren. Via Defourny gaat de bal in hoekschop.
64
Kaya trapt zijn hoekschop achteruit richting Schoofs. De maker van de 1-0 neemt de bal in één tijd op de slof. Zijn botsende trap gaat naast.
68
Engvall probeert het deze keer van aan de rand van het strafschopgebied. Defourny kan nog net bij zijn schot.
69
Ook Van Cleemput heeft zin in een goaltje
Van Cleemput rukt op naar voren en wil ook nog wel een doelpuntje meepikken. Wanneer het moment daar is om af te drukken, glijdt hij weg. Het resultaat is een mislukte voorzet.
72
Opnieuw een heerlijke Mechelse combinatie. De na rust zeer bedrijvige Engvall komt toch weer een verdediger tegen.