eupEupen
lomLommel SK
Datum: 08/05/2011 15:00
Competitie: 2e - promotie
Speeldag: Speeldag 1
Stadion: Kehrweg Stadion

Herbeleef Eupen - Lommel SK (2e - promotie)

Volg de match tussen Eupen en Lommel SK live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Vooraf
Lommel neemt het vanmiddag op tegen Eupen. Sam Vanaken keert terug uit schorsing. De enige onbeschikbare speler is Pieter Thijs die met een blessure aan de patellapees sukkelt. Gilles Colin ontmoet vanmiddag zijn ex-ploegmaats.
Opstellingen
Eupen: Werner Olivier, Hendrikx Marc, Panizzolo Daniel, Zukanovic Ervin , Iandoli Alessandro , Vinamont Olivier, Colinet Jerome, Milicevic Danijel , Lepiller Matthias, Andrade Siqueira Jefferson, Chavarria Pablo.
Lommel United: Sengier Björn, Stassin Sébastien, Pinxten Harald, De Koninck Mike, Lenaerts Toon, Dufour Guy, Henkens Robin, Delande Christophe, Ketting Jeroen, Azevedo Thomas Guimaraes, Oost Jason.
1
Cerigioni en Oost nemen de aftrap van de eerste wedstrijd voor Lommel United in de eindronde ter prmotie naar eerste klasse.
1
Deze live wordt u aangeboden in samenwerking met lommelunited.be.
6
Een voorzet vanop rechts van Panizzolo bereikt Lepiller. Deze dwingt Sengier tot een eerste redding. Eerste gevaar van de wedstrijd is voor de thuisploeg.
12
Inmiddels is er nog maar weinig gebeurd op het speelveld. Eupen duidelijk sterker in de aanvangsfase. Lommel probeert het vanmiddag vooral op de counter. Ook geen Ketting, toch een producte van 21 doelpunten de voorbije competitie dat wegvalt voor de vice-kampioen van tweede.
13
Moeilijke bal voor Cerigioni, die plots alleen voor doelman Werner stond. Maar de doelman blokt. Uitstekende kans voor de bezoekers.
16

Goal
Doelpunt van Jason Oost (Onbekend Onbekend)
0-1 voor Lommel United na een doelpunt van Jason Oost. Tegen de gang van het spel in, maar de treffer telt uiteraard wel.
20
Lepiller probeert het dan maar van ver. De bal gaat enkele meters naast. Sengier laat de bal rustig lopen. Lommel put duidelijk vertrouwen uit zijn doelpunt en speelt nu weer zijn eigen spel.
22
Eupen dicht bij de gelijkmaker, maar Lepiller schiet hoog over. De voorzetten vanop links van Panizzolo blijven gevaarlijk. Het is tot nu toe een amusante wedstrijd om te volgen. Beide ploegen gaan er vol voor.
26
 Gele kaart voor Olivier Vinamont

29
Lommel laat de bal nu duidelijk aan Eupen voor het spel te maken. De ploeg van Franky Van der Elst probeert de Eupense afweer af te stoppen met een aantal kleine foutjes op het middenveld. Voorlopig met succes.
33
De bal werd vlot rondgetikt door Oost, De Koninck en Debauve. Cerigioni opnieuw voor doelman Werner, maar de Italiaanse-Belg trapte verkeerd op de bal. Het Eupense publiek begint te morren.
36
Opnieuw glipt Cerigioni door de Eupense buitenspelval. Kapt fraai zijn man uit, legt af op Oost, die op doelman Werner besluit. Het stond zo waar bijna 0-2. Het is duidelijk dat de bezoekers nu met veel vertrouwen staan te spelen. Eupen moet nu komen.
41
Vervangen Daniel Panizzolo
Ingevallen Alex Costas dos Santos


43
Een voorzet van Zukanovic wijkt af. Lepiller trapt in de draai, maar te zacht om doelman Sengier te kunnen verontrusten.


Scheidsrechter
Rust
Eupen begon sterk aan de partij, maar zakte na de treffer van Oost helemaal weg. Oost was nog dichtbij een tweede treffer.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Vervangen Jerome Colinet
Ingevallen Nicolas Desenclos


46
Vervangen Jerome Colinet
Ingevallen Nicolas Desenclos


46
Vervangen Gilles Colin
Ingevallen Davy Brouwers


48
Azevedo laat een unieke mogelijkheid liggen op een tweede Lommels doelpunt. De aanvaller ziet zijn schot van dichtbij geblokt worden door een Eupense verdediger. De hoekschop van Henkens wordt ver weggebokst door Werner.
51
Vervangen Alex Costas dos Santos
Ingevallen Marc Hendrikx


55
Eupen-trainer Ost geraakt gefrustreerd. Een lange bal van Eupen naar voor bereikt helemaal niemand. Eupen nu wel met het meeste balbezit.
56
Eupen dan toch bijna de gelijkmaker beet. Chavarrai trapt op de buitenkant van de paal. Sengier kon er enkel naar kijken. Eupen wordt sterker.
58
Opnieuw Chavarria met een poging. De Eupen-aanvaller teistert de Lommel-verdediging.
60
Ditmaal laat Cerigioni een uitstekende mogelijkheid schieten op een tweede treffer. Alleen voor doelman Werner schiet de youngster op de doelman, die in twee tijden pakt. Gaat Lommel deze gemiste kansen nog de das om doen straks?
62
Vervangen Thomas Azevedo
Ingevallen Gilles Colin


64
Een voorzet vanop links van Lepiller wordt schitterend geweerd door Sengier op de doellijn. In de rebound kopt Chavarria over.
67
 Rode kaart voor Nicolas Desenclos

68
Het ziet er niet goed uit voor Eupen. Dat de laatste 20 minuten nog met tien verder moet.
70

Goal
Doelpunt van Pablo Chavarria (Onbekend Onbekend)
Chavarria loopt een voorzet van Lepiller in doel. Lommel beklaagt zich nu vast al de gemiste kansen.
71
 Gele kaart voor Kevin Vandenbergh

73

Goal
Doelpunt van Alessandro Cerigioni (Onbekend Onbekend)
Lang heeft Eupen niet kunnen genieten van zijn voorsprong. Cerigioni slalomt door de verdediging en schuift binnen onder Wenger.
80

Goal
Doelpunt van Alessandro Cerigioni (Onbekend Onbekend)
Cerigioni is de man van de match. De jonge aanvaller doet zijn trucje van vijf minuten geleden nog eens over en dribbelt weer door de verdediging en schuift door de benen van Wenger.
82
Pinxten haalt Iandoli onderuit. Strafschop voor Eupen, maar Sengier pakt de strafschop
84

Goal
Doelpunt van Davy Brouwers (Onbekend Onbekend)