moeMoeskroen
Meldert
Datum: 09/08/2009 16:00
Competitie: Beker van Belgiƫ
Speeldag: Ronde 3
Stadion: Stade de la Verte Chasse
Ook Peruwelz kan Meldert niet afstoppen
Gentil Dossche
| 0 reacties
Ook Peruwelz kan Meldert niet afstoppen
Foto: © SC

Met een doelpunt in de slotfase pakte Verbroedering Meldert een verdiend ticket voor de 4de ronde bij derdeklasser Peruwelz.

Na een heel lange studieronde kwam er pas animo rond het halfuur. Een fout op Madawa werd echter niet bestraft. Melkert verlengde een inworp op de paal. De Schamphelaire toonde zich een degelijk sluitstuk op drie pogingen van Alliotte.

 

Direct na de pauze voerden de bezoekers het hoogste woord. Een schot van Melkert zoefde centimeters naast. Alliotte verscheen afgezonderd voor De Schamphelaire maar opnieuw was de bezoekende goalie onklopbaar. Peruwelz nam nu het initiatief maar kreeg dan een koude douche. Melkert bediende de ingevallen Anthony Verdoodt en Montuelle was kansloos. De fusieploeg mag zich meteen opmaken voor een bezoekje aan Visé.

RC Peruwelz: Montuelle, Spinelli, Boulmemacker, Martin, Leblois (64’ Berton), Martin Lorite, Vitelli (54’ Demeulemeester), Mwika Mula (80’ Ombessa), Champlain, Alliotte en Van De Walle.

VB Meldert : De Schamphelaire, Leyman, Van Belle, Wauters, Verdeyen, Madawa, De Pauw, Aelbrecht, Amazou (77’ Wellens), El Addouly (61’ Verdoodt) en Melkert.

Doelpunt: 84’ Verdoodt 0-1

Gele kaarten: Martin Lotite, Mwika Mula, Alliotte, Melkert en El Addouly.

Beker van Belgiƫ