andAnderlecht
kvmKV Mechelen
Datum: 27/11/2012 20:00
Competitie: Beker van België
Speeldag: 1/8 Finales
Stadion: Lotto Park
Live Van den Brom wijzigt toch op zes plaatsen
Van den Brom wijzigt toch op zes plaatsen
Foto: © SC

Anderlecht ziet de Beker van België niet als een tussendoortje. KV Mechelen moet dus niet op een B- elftal rekenen vanavond. Of Malinwa in de huidige situatie alles op de bekercompetitie gaat zetten, is ook nog maar de vraag.

John van den Brom gaat niet met een reserve-elftal aantreden. Tegen Boussu Dour was hem dat slecht bekomen en dus moeten de bankzitters zich vanavond ook niet te veel illusies maken. De Sutter zal waarschijnlijk wel Mbokani vervangen en ook Kaminski maakt kans op een basisplaats. 

KV Mechelen pakte in de competitie slechts één op zes tegen Charleroi en Waasland-Beveren en stilaan begint het daar wel een beetje kritisch te worden. Met de vele blessures die de kern dit seizoen reeds teisterden, twijfelen ze tussen er voluit voor gaan of toch enkele kernspelers rust te geven. Nicklas Pedersen bijvoorbeeld loopt al een hele tijd met een hernia te voetballen.

Herpakt Mechelen zich tegen Anderlecht?

Anderlecht is de uitgesproken favoriet. Mechelen kan u echter een degelijke duit opbrengen. Wil u een gokje wagen op één van beide ploegen open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Indien Anderlecht wint, krijgt u 75 euro bij een gok van 60 euro. Een gokje op KV bij UNIBET van 60 euro kan u 600 euro opleveren!

Meer nieuws

Beker van België