cluClub Brugge
lokSporting Lokeren
1-0
Datum: 03/12/2015 20:45
Competitie: Beker van België
Speeldag: 1/8 Finales
Stadion: Jan Breydel
Club Brugge en Lokeren strijden voor laatste stekje in kwartfinale
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties

Club Brugge - Sporting Lokeren

Club Brugge en Lokeren strijden voor laatste stekje in kwartfinale
Foto: © Photonews

Club Brugge en Sporting Lokeren strijden vanavond voor het laatste plaatsje in de kwartfinale van de Beker van België. Vooral blauw-zwart heeft torenhoge ambities in het toernooi.

Club Brugge won vorig seizoen de Croky Cup en Michel Preud'homme heeft de Beker opnieuw op zijn verlanglijst gezet. "Dat is elk seizoen een doel voor Club Brugge."

De Luikenaar kan opnieuw een beroep doen op Oscar Duarte. Ook Lior Refaelov zit in de wedstrijdselectie, terwijl Bjorn Engels nog eventjes moet wachten op zijn rentree. 

Bovendien is het vanavond ook de grote terugkeer van Georges Leekens in het Jan Breydelstadion. De coach van Lokeren liet de Rode Duivels in 2012 vallen voor blauw-zwart, maar kwam terug van een kale reis. 

Het stadion zal vanavond met amper vijfduizend toeschouwers allesbehalve vollopen. De loketten zijn echter nog steeds open. Voor amper tien euro kan je al een zitje bemachtigen.

Trekt blauw-zwart aan het langste eind? 

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET al een leuke 85 euro op. Denk je eerder dat de Waaslanders zullen winnen op Olympia? Dan mag je maar liefst 438 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws

Beker van België