staStandard
gnkKRC Genk
Datum: 20/01/2016 20:45
Competitie: Beker van België
Speeldag: Halve Finales (H)
Stadion: Stade Maurice Dufrasne (Sclessin)
Wie zet een stap richting Brussel? Standard 2.0 vs. vernieuwde Genk met halfgod Karelis
Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 0 reacties

Standard en Racing Genk ontmoeten elkaar in de halve finales van de Croky Cup

Wie zet een stap richting Brussel? Standard 2.0 vs. vernieuwde Genk met halfgod Karelis
Foto: © photonews

De winterstop ligt nog maar net achter ons en toch spelen Standard en Racing Genk al een van hun belangrijkste duels van 2016. De heemmatch in de halve finales van de Croky Cup.

Worden de Luikenaars en de Limburgers de revelaties van het tweede seizoensdeel? Hun eerste optreden na de winterbreak beloofde veel goeds.

De Rouches leverden een totaalprestatie af in Lokeren die om bevestiging vraagt. Dossevi zat zondag een schorsingsdag uit, voor het overige gaat Standard door met Kosanovic en Fiore voor Teixeira en Van Damme.

Bij Genk ontpopte Nikolaos Karelis zich vrijdag tegen Zulte Waregem tot Griekse halfgod. Het is nog afwachten of de nieuwe held vanavond een eerste keer aan de aftrap verschijnt.

Ook Malinovskyi demonstreerde in zijn eerste duel voor de Smurfen. Op Sclessin zal de Oekraïner naar hartenlust kunnen infiltreren. Verder krijgt Bailey, die vrijdag geslachtofferd werd na de rode kaart voor Tshimanga, opnieuw zijn kans.

Wie neemt een optie op de finale?

Standard? Dan levert een gokje van 60 bij UNIBET op winst voor de thuisploeg u 120 euro op. Meer vertrouwen in de bezoekers? Bij een poging voor hetzelfde bedrag kan u 225 euro bijschrijven op uw bankrekening.

Voetbalkrant.com zet u alvast op weg met een gratis wedtegoed van 60 euro via deze LINK.

Meer nieuws

Beker van België