Datum: 30/11/2017 20:45
Competitie: Beker van België
Speeldag: 1/8 Finales
Stadion: Regenboogstadion

Nog enkele vragen onopgelost: Wie wordt de laatste ploeg in kwartfinales en speelt Butelle (een goede match)?

Nog enkele vragen onopgelost: Wie wordt de laatste ploeg in kwartfinales en speelt Butelle (een goede match)?
Foto: © Photonews

Het heeft lang geduurd, maar Ludovic Butelle zit nog eens in de wedstrijdkern voor een wedstrijd. In de Beker van België komt hij mogelijk aan de aftrap op bezoek bij Zulte Waregem. Ivan Leko liet alvast in zijn kaarten kijken.

Tegen Zulte Waregem zit hij alvast in de selectie, net als Teunckens en Hubert. Horvath valt daardoor uit de selectie. Op een persconferentie gaf Ivan Leko wat meer informatie over de doelmannenkwestie die heerst bij blauw-zwart.

Ja, ik weet al wie speelt

"Ja, ik weet al wie donderdagavond speelt", was hij duidelijk tegen de aanwezige pers. "Onze doelman moet nu voor stabiliteit, vertrouwen en goede coaching zorgen. En dat gaan we donderdagavond zien op het veld."

Jens Teunckens zal het alvast niet zijn: "Hij is derde doelman. Op die positie heb je een jonge doelman nodig die blij is van mee te kunnen gaan."

Essevee bekerploeg

Francky Dury? Die wil na een 3 op 24 eindelijk nog eens winnen, maar moet dat nog steeds doen zonder Derijck, De Mets, Olayinka en Jensen. Het systeem met vijf achterin werkte zondag op Jan Breydel en zal dus mogelijk ook deze keer worden gebruikt.

Gaat Club Brugge door na 90 minuten? Dan maak je van een bonus aan 200% tot 80 euro meteen 140 euro, Essevee kan je zelfs al 360 euro opleveren!

Meer nieuws

Beker van België