Lierse SK Vrouwen - KAA Gent Ladies

Jette van Vlerken 26' 1-0
Jette van Vlerken 40' 2-0
Jette van Vlerken (pen) 55' 3-0
3-1 76' Amber Maximus
Lierse Vrouwen mee aan de leiding dankzij hattrick
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 0 reacties

Jette Van Vlerken in bloedvorm: scoort belangrijke hattrick tegen Gent

Lierse Vrouwen mee aan de leiding dankzij hattrick
Foto: © Lierse Vrouwen/Bruno Holvoet

De Lierse Vrouwen staan naast Standard aan de leiding in de Super League. Een klinkende overwinning tegen een slap Gent was daarvoor genoeg. Lierse heeft de wind in de zeilen en mikt nog steeds op de dubbel.

Na de overwinning in de Beker van België won Lierse vorige week ook bij Anderlecht in de competitie. Als het nu ook tegen Gent de drie punten kon thuishouden, dan zou het dankzij het 1-1 gelijkspel (lees er hier meer over) tussen Standard en Anderlecht mee aan de leiding komen.

En Lierse trok op het Lisp - waar veel fans kwamen opdagen door een actie waarbij iedereen in geel en zwart gratis binnen mocht. Het leverde ook vrij snel op, want nog voor de koffie was de thuisploeg 2-0 op voorsprong gekomen. Twee keer was het Jette van Vlerken die de netten deed trillen.

Ze ging verder op haar elan, want ook in de tweede helft wist ze te scoren. Vanop de stip maakte ze haar hattrick vol. De bezoekers kwamen nog opzetten en Amber Maximus redde nog de eer op een voorzet van Dhont, maar verder dan de 3-1 maken raakte de Buffalo's niet meer. En zo blijft Gent vierde in play-off 1, terwijl Lierse naast Standard kruipt in de stand.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws