Speeldag: Speeldag 7
Stadion: Daknam
Lokeren nestelt zich in subtop

Westerlo kon zich, mits winst, in de top vestigen, maar dan moest het eerst voorbij Lokeren.
Dat bleek al snel een moeilijke opdracht, na amper tien minuten zette Gretarsson de thuisploeg op voorsprong op penalty. Veel goed voetbal werd er verder niet gebracht, maar Westerlo dwong wel kansen af. Wat Mennes en Delen niet lukte, ging voor ex-Lokerenaar Janssens wel, hij kopte een voorzet van Wagemakers binnen. Zo kreeg Westel vlak voor rust toch nog wat het verdiende.

De tweede helft was helemaal voor de Waaslanders. Alweer na tien minuten stonden ze alweer op voorsprong en even later was het plots 3-1 via respectievelijk Ademilson en recente aanwinst Hendrikx. Westerlo kon niets terugdoen en Lokeren kon de wedstrijd rustig uitvoetballen.

Westerlo verliest zo zijn kans om in de top van het klassement te komen en Lokeren doet een goede zaak.