Speeldag: Voorbereiding
Stadion: Lorzestadion
Westerlo wint Kempische oefenpot
bernie de vuyst

Westerlo oefende gisterenavond tegen streekgenoot Dessel Sport. De jongens van trainer Herman Helleputte waren de hele match beter. Een 0-3 overwinning was dan ook niet geheel onlogisch, al liet Westerlo tal van kansen onbenut.

Tester Tchiam gaf meteen zijn visitekaartje af, want de spits lukte na een dik kwartier de openingstreffer. Westerlo domineerde gans de eerste helft. Op slag van rust verdubbelde Ntuka de score.
Na de rust bleef het spelbeeld onveranderd. De bezoekers wisten nog één keer te scoren via het jonge talent Vanarwegen. Voor Dessel miste Christina een opgelegde mogelijkheid.

DOELPUNTEN: 17' Tchiam 0-1, 43' Ntuka 0-2, 49' Vanarwegen 0 3

WESTERLO : Gaspercic (46' Bourdon), Wagemakers (77' Vandenbergh), Verheyen, Evens (46' Vangeffelen), Janssens (46' Vanarwegen), Van Kerckhoven (46' Elejiko), Van Imschoot (46' Modubi), Ntuka (46' Mosia), Gommans (46' Coelho), Delen (46' Perreira de Sousa), Tchiam (46' Utaka)