roeRoeselare
zwaZulte Waregem
Datum: 12/07/2005 19:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Voorbereiding
Stadion: Schiervelde
Roeselare klopt Zulte-Waregem
Philippe Crols
| 0 reacties
Roeselare klopt Zulte-Waregem
Foto: © SC

Roeselare heeft zich gisterenavond de betere getoond van mede-promovendus Zulte-Waregem. De thuisploeg versloeg de kampioen van de tweede klasse met 3-1. 

Na de eerste helft was de stand nog in evenwicht. Detremmerie had Roeselare na een goede twintig minuten spelen op een 1-0 voorsprong gebracht. Lang genieten was er voor de thuisploeg echter niet bij, want een minuutje later was de score weer in evenwicht. Het was ex-Antwerp-speler Tony Sergeant die de bal voorbij doelman Sierens in doel kreeg en zo de 1-1 ruststand op het bord zette. 

Na de rust nam de thuisploeg dan toch afstand van Zulte-Waregem en dat gebeurde vrij snel. Na drie minuten spelen in de tweede helft had Eloi de thuisploeg voor een tweede maal op voorsprong gebracht. De beslissing viel pas zeven minuten voor tijd. Ex-Genkenaar Daan Vaesen scoorde de 3-1 en dat was tevens de eindstand. 

Opstelling Roeselare:
Sierens, El Araichi, Vaesen, Annys, De Vleeschauwer (60' Vervaeke), Detremmerie (61' Lauwers), Peeters, (46' Dufoor), Eloi (61' Lahousse), Soumare en Coquelet (46' Moteyne).  

Opstelling Zulte-Waregem:
Merlier, Dupré, Veldeman (46' Wiggers), Van Nieuwenhuyze (61' Buysens), Matthys (61' D'Hollander), Sergeant(46' Vandendriessche), Veschuere (61' Van Steenbrugghe), Meert (46' Leleu), De Brul (46' Dindeleux), Salou (46' Breleur) en D'Haemers:       

Doelpunten 
23' Detremmerie 1-0
24' Sergeant 1-1 
48' Eloi 2-1
83' Vaesen 3-1 

Jupiler Pro League

 Voorbereiding