Datum: 27/10/2006 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 10
Stadion: Jan Breydel
Club ontvangt Moeskroen
Kristof Blomme
| 0 reacties
Club ontvangt Moeskroen
Foto: © SC

Vrijdagavond al trappen Club Brugge en Moeskroen speeldag tien af. Mits winst kan Club voorlopig Anderlecht bijbenen op plaats twee. Indien Moeskroen met de drie punten aan de haal gaat komt het naast blauw-zwart.

Met Club en Moeskroen staan vanavond om 20.30 uur de nummers vier en vijf uit de Jupiler League tegenover elkaar. Beide ploegen kunnen een goede zaak doen in het klassement. Bij Club zijn Klukowski, Valgaeren, Chavez en Vermeulen nog niet wedstrijdfit. Ook Ishiaku is licht geblesseerd, met hem wordt geen enkel risico genomen. Ibrahim Salou zit dan weer zijn eerste van twee speeldagen schorsing uit. Hierdoor blijven voorin nog slechts drie pionnen over: Balaban, Yulu-Matondo en Roelandts. Yulu krijgt mogelijk de voorkeur. 

Ook Moeskroen moet enkele belangrijke spelers missen. Demba Ba, Hatchi, Martin en Fellahi liggen in de lappenmand. Teklak en Grondin zijn geelgeschorst. Hierdoor komt Grimaldi voor het eerst dit seizoen aan de aftrap. Charlet wordt linksachter, Van Gyseghem neemt zijn plaats in op het middenveld. Voorin moet topschutter Custovic, samen met Tomou, blauw-zwart het vuur aan de schenen leggen.

    

Meer nieuws

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent