Volg de match tussen Moeskroen en Club Brugge live, samen met vele andere supporters.

Scheidsrechter
Einde
Wat vond je van de match? Laat het weten in de Reacties.
5
Na enkele minuten wedstrijd gaat het spel nog goed heen en weer. Geen van beide clubs neemt het overwicht.
8
Wat kleine kansjes voor beide teams. Blondel met een opwarmingsballetje richting Volders.
10
Nicoise heeft een blessure opgelopen en wordt verzorgd langs de zijlijn. Het is nog afwachten of de spits verder kan.
11
Blondel met een lage voorzet vanop links maar Yulu-Matondo komt centimeters tekort.
13
Nicoise staat terug tussen de lijnen hoewel hij nog steeds niet volledig in orde is.
14
Een schot van Assou-Ekotto vanuit de tweede lijn werd afgeblokt.
15
Na een kwartier wedstrijd is er nog steeds geen doelpunt gemaakt. Beide teams spelen afwachtend en hebben weinig doelkansen.
17
Een schot van Blondel op pass van Englebert gaat naast.
17
Vervangen Michael Nicoise
Ingevallen Alioune Kebe

21
Na een slechte kopbal bij Moeskroen krijgt het toch nog een hoekschop. Dugardein neemt hem maar het levert niets op.
21
Bosko Balaban alleen voor Volders. Volders redde de bal maar uiteindelijk fluit Flament terecht voor buitenspel.
24
Een mooie actie van Custovic maar hij wilde iets teveel waardoor er geen groot gevaar was.
26
Club Brugge heeft het meeste balbezit. Maar liefst 55 procent. Het is een matige tot zwakke partij.
27
Balaban met een voorzet-schot, maar de cornervlag heeft hierbij meer angst dan de doelman.
29
De eerste goede kans van de match. Custovic met een knappe voorzet maar Assou-Ekotto trapt niet goed genoeg. Zijn poging tot lob word gepakt door Stijnen. Eindelijk een goede kans. Het is nog steeds de brilscore.
31
 Gele kaart voor Alexandre Teklak

31
Balaban met een vrije trap. De bal botsts voor Volders die overtikt. De match word ietsje meer aantrekkelijk.
32
Kebe met de kopbal die mooi in de hoek verdwijnt.
32

Goal
Doelpunt van Alioune Kebe (Onbekend Onbekend)

33
 Gele kaart voor Stijn Stijnen

34
Clement is geblesseerd. Tijdens de aanval van Moeskroen werd hij geblesseerd waardoor er veel discussie is. Het spel is nog steeds niet hervat. Valgaeren warmt zich op.
36
De match wordt bitsiger. Door de discussie van de goal spelen beide teams met het mes tussen de tanden.
37
Een schot van Englebert op de doelman.
40
Custovic krijgt da bal voor de voeten maar het was offside.
40
Wegens een blessure van Clement komt Valgaeren nog eens in de ploeg.
40
Vervangen Philippe Clement
Ingevallen Joos Valgaeren

41
Een afgeblokt schot van Yulu-Matondo wordt in corner verwerkt.
45
Met nog enkele minuten wordt de match terug matig. Het is afwachten tot de rust.

Rust
Het is rust. De voorsprong voor Moeskroen kunnen we niet verdiend noemen. Een gelijkspel zou beter geweest zijn volgens het spelverloop. Clement wordt met de draagberrie weggebracht.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Vervangen Jonathan Blondel
Ingevallen Elrio Van Heerden

48
Diepe bal naar Custovic die de bal over stijnen lobt.
48

Goal
Doelpunt van Adnan Custovic (Onbekend Onbekend)

53
Het wordt moeilijk voor Club. Ze kunnen Moeskroen niet onder druk zetten.
54
Een mooie pass naar Custovic maar de bal gaat naast. Hij vergat zijn vriend Kebé.
57
Kebe is geblesseerd. Na een actie sloeg hij zijn enkel om. Het is afwachten of hij verder kan.
59
Leko kapt zich vrij en schiet de bal simpel in de korte hoek.
59

Goal
Doelpunt van Ivan Leko (Onbekend Onbekend)

61
Vermant met een voorzet naar Yulu-Matondo maar die kopt de bal naast. Het is nog steeds 2-1 en misschien kan Club nog een punt pakken. Chantry heeft al krampen.
64
Leko met een vrije trap naar de eerste paal. Volders voorkomt de gelijkmaker.
66
Vervangen Bastien Chantry
Ingevallen Jean-Philippe Charlet

68
Leko is de beste man bij Club. Alweer een schot van de Kroaat maar de bal gaat meters naast.
72
Een rustige wedstrijd. Nog steeds 2-1. Club Brugge probeert wel maar zonder echt te overtuigen.
75
Van Heerden met het schot vanop de baklijn. Volders pakt de bal in twee keer.
75
Vervangen Gaetan Englebert
Ingevallen Manasseh Ishiaku

80
Met nog 10 minuten op de klok lijkt het erop dat de thuisploeg de overwinning zal binnenhalen. De wedstrijd loopt zowat dood.