Speeldag: Speeldag 32
Stadion: Stade Charles Tondreau
Roeselare opnieuw zwaar onderuit
Anthony Van der Planken

Roeselare heeft opnieuw een zwaar blauwtje opgelopen. Na de 0-5 tegen Anderlecht gingen de West-Vlamingen nu met 6-1 onderuit op het veld van Bergen.

Het doelpuntenfestival opende na een kwartier met de 1-0 van Zoko, die een voorzet van Dalmat binnen legde. Roeselare reageerde gevat en kwam meteen langszij via De Vleesschauwer. Toch duurde ook dat feestje niet lang, want amper twee minuten later legde Stolica de derde treffer in het mandje, opnieuw op aangeven van Dalmat.

Op slag van rust besliste Jay de wedstrijd door de 3-1 te netten. Roeselare gaf de moed op en kreeg in de tweede helft een flink pak slaag. Zoko en Dahmane brachten de thuisploeg 5-1 voor, in de absolute slotfase kregen de Draken zelfs nog een strafschop, die perfect omgezet werd door Dahmane. 6-1, zware cijfers, al doet deze uitslag er voor beide ploegen bitter weinig toe.