Stadion: Stade du Pays de Charleroi

Herbeleef Charleroi - Tubeke (Jupiler Pro League)

Volg de match tussen Charleroi en Tubeke live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Charleroi neemt het op tegen Tubeke. De bezoekers wonnen afgelopen weekend met 3-0 van Cercle Brugge. Charleroi heeft wat goed te maken na de 2-1 nederlaag bij Moeskroen.
Charleroi: Laquait Bertrand, Chakouri Mohamed, Sbai Salaheddine, Kéré Mahamoudou, Vandenbroeck David, Camus Fabien, Chabaud Sébastien, Sergio Remi, Smolders Tim, Makiese Chris, Habibou Mahamadou.
Tubize: Ardouin Nicolas, Barisic Josip, Beynié Romain, Neels Grégoire, Vandelannoite Jason, Brouckaert Yohan, Dufer Grégory, Haydock Alan, Musumbu Mvuezolo Muscal, Villano Vittorio, Perbet Jérémy.
1
De wedstrijd is begonnen.
2
Tubeke begint prima aan de wedstrijd. Laquait moet meteen een poging van Dufer redden.
6
Nu is aan de overkant Makiese gevaarlijk, maar Dufer redt van de lijn.
8
Nu moet doelman Ardouin ingrijpen op een knal van Habibou.
10
Tubeke krijgt een uitstekende kans. Perbet speelt Dufer vrij, maar die besluit op doelman Laquait.
11
Camus trapt op Ardouin.
15
De storm is langs beide kanten wat gaan liggen.
16
 Gele kaart voor Jason Vandelannoite
Jason Vandelannoite krijgt de eerste gele kaart van de wedstrijd.
22

Goal
Doelpunt van Grégory Dufer (Jérémy Perbet)
Perbet met een schitterende pass naar Dufer en die brengt Tubeke 0-1 voor.
28
Het thuispubliek is niet tevreden en laat dat duidelijk horen. Wat kan Charleroi na de goal van Tubeke?
29
Villano trapt naast.
30
De reactie van de thuisploeg blijft niet lang uit. Een gekraakt schot van Makiese levert geen doelpunt op.
33
Een schot van Habibou wordt geblokt. Het levert wel nog een corner op, maar daar komt geen gevaar uit.
35
 Gele kaart voor Remi Sergio

38
Charleroi zat even beter in de wedstrijd, maar nu lijkt het weer allemaal meer in evenwicht.
42

Goal
Doelpunt van Vittorio Villano (Alan Haydock)
Villano duwt een prima vrije trap van Haydock binnen. Tubeke staat 0-2 voor.

Scheidsrechter
Rust
Tubeke gaat met een 0-2 voorsprong de rust in. Doelpunten van Dufer en Villano zorgden voor die mooie voorsprong. Charleroi weet wat het te doen staat na de pauze: twee of drie keer scoren.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.

47
Een vrije trap van Chabaud wordt gered door Ardouin.
47
Tim Smolders kopt de hoekschop over.
49

Goal
Doelpunt van Habib Habibou (Fabien Camus)
Mahamadou Habibou zorgt voor de aansluitingstreffer. Camus zet voor en de aanvaller kopt binnen: 1-2.
54

Goal
Een vrije trap van Fabien Camus wordt opnieuw in doel gekopt door Habibou. Zo staat het opnieuw gelijk.
55
 Gele kaart voor Mohamed Chakouri

58

Goal
Doelpunt van Habib Habibou (Onbekend Onbekend)
Habibou zet in twaalf minuten in zijn eentje de scheve situatie recht. Hij zet Neels knap in de wind en trapt dan heerlijk in de kruising binnen. Een schitterend doelpunt van Habibou!
60
Perbet krijgt een uitstekende kans op de gelijkmaker, maar de Fransman laat het liggen. Wat een wedstrijd!
61
Nu kopt Barisic op doelman Laquait. Tubeke geeft zich nog niet gewonnen.
63
Vervangen Jason Vandelannoite
Ingevallen Maria Santiago 'Rafael'

64
Een schot van Santiago gaat over en naast.
66
Habibou legt klaar voor Smolders, maar die trapt nipt naast.
71
Tubeke komt heel dicht bij de gelijkmaker opnieuw, maar Villano drukt niet goed af.