Herbeleef Sporting Lokeren - Westerlo (Jupiler Pro League)

Volg de match tussen Sporting Lokeren en Westerlo live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Vooraf
Lokeren staat alweer voor een belangrijke wedstrijd. De Waaslanders moeten vanavond absoluut winnen van Westerlo. De bezoekers zijn sinds vorige week zeker van het behoud en hebben dus niets meer te winnen of te verliezen. De troepen van Jan Ceulemans kunnen dus vrijuit voetballen. Hopelijk levert dat een leuke pot voetbal op.
Opstellingen
Lokeren: Lazic Jugoslav, Doll Olivier, Dupré Frederic, Strul Avi, El Mouataz Hassan, Leko Ivan, Carevic Mario, Overmeire Killian, Sokota Tomislav, Malki Sabah Sanharib, De Pauw Nill.
Westerlo: De Winter Yves, Van Kerckhoven Nico, Vanaudenaerde Günther, Corstjens Wouter, Quina Nelinho Minzun, Farssi Rachid, Iakovenko Oleksandr, De Petter Steven, Annab Lens, Dekelver Dieter, Van Hout Joris.
1
We zijn er aan begonnen.
7
Beide teams tasten voorlopig af.
8
 Gele kaart voor Tomislav Sokota
Sokota trekt zijn shirt uit bij het vieren en krijgt logisch geel.
8

Goal
Doelpunt van Tomislav Sokota (Hassan El Mouataz)
Na een mooie aanval van Lokeren zet El Mouataz prachtig voor, Sokota kopt binnen. 1-0 na nauwelijks acht minuten spelen.
14
Iakovenko pakt uit met een slechte voorzet, die verrassend nog gevaarlijk wordt.
16
Westerlo is nu plots heel dicht bij de gelijkmaker. Dekelver kan vrij schieten en dwingt Lazic tot een knappe redding.
22
Carevic met een uitstekende kans, maar de aanvaller schiet onbesuisd over.
27
Vervangen Oleksandr Iakovenko
Ingevallen Jarno Molenberghs

Molenberghs komt de geblesseerde Iakovenko vervangen.
34
 Gele kaart voor Nelinho Minzun Quina

45
We gaan rusten met een logische voorsprong voor de thuisploeg. Lokeren kwam al vroeg op voorsprong, maar jammer genoeg heeft de wedstrijd sinds die goal weinig om het lijf.
46
De wedstrijd is opnieuw afgetrapt.
48
Lokeren is opnieuw dicht bij de 2-0. Doll pakt uit met een goed schot, de bal vliegt niet eens zo gek ver naast.

63
Strul haalt een goede omhaal van Van Hout net voor de lijn weg.
63
 Gele kaart voor Jugoslav Lazic

65
 Gele kaart voor Hassan El Mouataz

70
Het blijft 1-0, het kan dus nog alle kanten uit. Westerlo komt nu ook stilaan opzetten.

82
Ivan Leko met een goede vrijschop, de bal vliegt niet ver naast.
86
De spanning stijgt op Daknam. Lokeren heeft de punten bijzonder hard nodig en kan zich dus geen gelijkmaker veroorloven. Nog een goede vijf minuten te gaan.
89
Wat komt Lokeren ongelooflijk goed weg. Westerlo heeft in dezelfde fase de gelijkmaker verschillende keren aan de voet, maar uiteindelijk belandt de bal milimeters naast.