chaCharleroi
zwaZulte Waregem
Datum: 05/02/2011 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 25
Stadion: Stade du Pays de Charleroi

Herbeleef Charleroi - Zulte Waregem (Jupiler Pro League)

Volg de match tussen Charleroi en Zulte Waregem live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Vooraf
In het Stade du Pays de Charleroi kijken de Carolo's en Zulte Waregem elkaar in de ogen. Woensdag hielden de geplaagde Walen de drie punten thuis tegen Germinal Beerschot en willen tegen Zulte Waregem operatie redding voortzetten. Coach Csaba kan voor dit belangrijke treffen geen beroep doen op de geblesseerden Vuorinnen, Olufade, Elie en Francquart. Cordaro is geschorst. Onder Hugo Broos is Zulte Waregem toch een beetje opgeklommen in de stand. De grensploeg tussen Oost- en West-Vlaanderen heeft weer zicht op de top zes. De bezoekende coach moet het nog steeds stellen zonder Sterckx, Meert, Van Nieuwenhuyze en D’Haene.
Opstellingen
Charleroi: Riou Rudy, Signorino Franck, Martos Francisco Javier, Ohayon Matan, Dzinic Elvedin, Kaya Onur, Losada Hernan, Tormena Ederson, Gregoire Christophe, Biton Dudu, Cahalon Tamir.
Zulte Waregem: Bossut Sammy, Colpaert Steve, Minne Stijn, Maréval Rémi, Vandenbroeck David, Dachelet Miguel, Matton Thomas, Hyland Khaleem , Nfor Ernest, Habibou Mahamadou, Chevalier Teddy.
1
De wedstrijd is op gang getrapt.
4
Charleroi komt eens piepen. Op voorzet van Losada kopt Grégoire naast.
6
De reactie van Charleroi laat niet lang op zich wachten. Bij de thuisploeg krijgen ze de bal niet weg en Chevalier knalt onbesuisd over.
10
Veel valt er niet te beleven in lege Stade du Pays de Charleroi. De weinige toeschouwers blijven wat op hun honger zitten.
14
Grégoire mag het van op vrijschop proberen, maar de bal van de middenvelder komt niet verder dan de muur.
16
Bij de thuisploeg spelen ze de bal weg erg kort terug op Riou. Gelukkig voor de doelman zijn de bezoekende spitsen niet bij de les.
16
Oh la la, dit had de 0-1 kunnen zijn. Uitgerekend Habibou, tot voor kort in dit stadion aan de slag, kan zijn ex-team op achterstand trappen. De eendenliefhebber slaagt erin om van dichtbij over het doel van Riou te trappen.
21
Zulte Waregem dringt nu toch wat aan. Riou krijgt de bal niet onder controle, maar in de herneming komt ook Hyland niet tot scoren.
23

Goal
Doelpunt van Dudu Biton (Onbekend Onbekend)
Man man man, een foutje van Bossut levert de Zebra's een doelpunt op. De bezoekende goalie trapt een doelschop recht in de voeten van Biton en de Israëliër scoort zijn eerste voor Charleroi.
28
Charleroi heeft vleugels gekregen door die voorsprong. Bossut krijgt een bal van Biton toch onder controle. Zulte Waregem lijkt even van de kaart.
33
De troepen van Broos zijn over de ontgoocheling van die 1-0 heen. Matton gaat de solotoer op, maar hij strandt op een wit-zwarte muur.
38
Charleroi rukt nog eens op. Martos heeft een mooie dribbel in petto en bereikt de achterlijn. Zijn teruggelegde bal wordt door Vandenbroeck ontzet.
42
De thuisploeg dicteert momenteel de wet. Cahalon gaat zijn kans van ver, Bossut kent er al bij al niet zoveel moeite mee.
44
Vervangen Francisco Javier Martos
Ingevallen Samuel Fabris


44
 Gele kaart voor Ernest Nfor



Scheidsrechter
Rust
Charleroi trekt met een 1-0-voorsprong de rust in. Zulte Waregem begon het best aan de match, maar veel gevaar leverde dat niet op. Toen Bossut slecht uittrapte, kon Biton scoren. De bezoekers waren van slag af en de Carolo's stelden zich nog het gevaarlijkst aan. Scoren werd er niet meer gedaan.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De bal is opnieuw aan het rollen.
50
Zulte Waregem lijkt niet meteen met nieuwe moed het terrein opgekomen te zijn. Charleroi moet zelfs geen moeite doen om zijn voorsprong te verdedigen. Grégoire onderstreept dit met een schot dat niet eens zo ver naast het doel van Bossut gaat.
54
De bezoekers komen toch eens uit hun pijp. Riou moet de handen uit de mouwen steken op een ver schot van Habibou. Meer dan een hoekschop zit er niet in voor Zulte Waregem.
63
Vervangen Ernest Nfor
Ingevallen Kevin Roelandts


65
De toeschouwers zitten naar een spektakelarme partij te kijken. Zulte Waregem probeert het laken wel naar zich toe te trekken, maar geraakt niet door de thuisdefensie.
68
Vervangen Teddy Chevalier
Ingevallen Jeremy Bokila

Tweede wissel bij de bezoekers.
68
Vervangen Tamir Cahalon
Ingevallen Jérémy Serwy


72
Riou wil wat animo in de partij brengen en tovert enkele kunstjes uit zijn hoed aan de rand van het strafschopgebied. Gelukkig voor de thuisdoelman kan Habibou hier niet van profiteren.
73
Vervangen Ederson Tormena
Ingevallen Naim Aarab


73
Vervangen Stijn Minne
Ingevallen Jonathan Delaplace


76
Zulte Waregem dringt opnieuw aan. Matton probeert het met een kopbal, maar daar kent Riou geen problemen mee.
78
Aan de overkant gaat Biton nog eens zijn kans op vrijschop. Bossut pakt.
79
Het gaat nu plots snel over en weer. Hyland krijgt een kans om af te drukken, maar ziet zijn poging afgeblokt worden.
82

Goal
Doelpunt van Jérémy Serwy (Christophe Gregoire)
Het is niet de match van Bossut. Met een tweede dubieuze actie zorgt hij ervoor dat Charleroi op 2-0 komt. Een ogenschijnlijk ongevaarlijk schot van Serwy hobbelt via de hand van de bezoekende doelman binnen. Charleroi lijkt gewonnen spel te hebben.
88
De match sleept zich naar het einde. Charleroi voelt niet meer de behoefte nog een aanval in elkaar te steken en Zulte Waregem heeft de fysieke en mentale kracht niet meer om iets aan de achterstand te doen.


Scheidsrechter
Einde
Wat vond je van de match? Laat het weten in de Reacties.